Rıdvan Dilmen'den canlı yayında tehdit

Rıdvan Dilmen Beyaz Tv canlı yayınında tehditkar sözler sarf etti.

Beyaz Tv'de yayınlanan Derin Futbol programını izleyenler gözlerine inanamadı. NTV spor yorumcusu Rıdvan Dilmen canlı yayına bağlanarak "Bir daha benim hakkımda konuşmayacaksın." diyerek programın moderatörü Göktuğ Sevinçli'ye canlı yayında tehditkar sözler sarf etti. Rıdvan Dilmen'in tehditkar sözleri Ahmet Çakar'ı deliye döndürdü. Ahmet Çakar öyle bir tepki gösterdi ki, Rıdvan Dilmen geri adım atmak zorunda kaldı.

Ahmet Çakar'ın Rıdvan Dilmen'in 'ben Başbakan'ın evinde misafir olarak kaldım' sözlerini doğrulamak için canlı yayına bağlanan spor yazarı Kaan Ark, Rıdvan Dilmen'i o sözleri söylediğini canlı yayında söyleyince Rıdvan Dilmen tekrar yayına bağlandı.

Rıdvan Dilmen'den canlı yayında tehdit

Rıdvan Dilmen'den canlı yayında tehdit

YAKIŞIYOR MU?
2 gündür kendisi hakkında program yapıldığını öne süren Rıdvan Dilmen "Bakın şimdi dün saatlerce program yapmışsınız. Şimdi izliyorum siz insanlık testi mi yapıyorsunuz orada? Göktuğ size söylüyorum. Siz işinizi gücünüzü bıraktınız da, namusuyla para kazanan birinin kişiliğini mi test ediyorsunuz orada? Yakışıyor mu? Ben her türlü sözümün arkasındayım. İster inanırsınız, ister inanmazsınız." dedi.

RIDVAN DİLMEN'İ BİTİRME OPERASYONU
"Rıdvan Dilmen'i bitirme operasyonu mu yapıyorsunuz?" diyen Dilmen sözlerini şöyle sürdürdü:
Sen bu programın yapımcısısın iki gündür Rıdvan Dilmen'i bitirme operasyonu yapıyorsunuz orada. Artık yeter, benimde çoluğum çocuğum var. Oradan birini bağlıyorsunuz. "Süngüsü falan düşmüş" diyorsunuz. Benim süngüm falan düşmez Göktuğ. Sen ayıp ediyorsun kardeşim bak. Burada çıkmış insanların karşısında süngüsü düşmüş, kılı düşmüş, tüyü düşmüş diyorsunuz. Benim süngüm falan düşmez.

BENİM SÜNGÜM DÜŞMEZ
Benim süngümün düştüğü falan da yok. Ben sana sitem ediyorum Göktuğ. 2 gündür 5 saat boyunca Türk futboluna yıllardır hizmet etmiş, günahıyla sevabıyla 50 yaşına gelmiş çoluğu çocuğu olan b ir adamı malzeme yapıp, kişilik testini telefonlarla bağlayamazsın Göktuğ Sevinçli.

RIDVAN DİLMEN'DEN TEHDİTKAR SÖZLER
Dilmen tehditkar bir şekilde "Bir daha da benim hakkımda konuşmayacaksınız oldu mu?" deyince Ahmet Çakar Rıdvan Dilmen'e müdahale etti.

SEN KİM OLUYORSUN RIDVAN?

Ahmet Çakar Rıdvan Dilmen'i uyararak "Sen bizi Güntekin onayla falan karıştırma. Sen bizim ne konuşacağımıza karar veremezsin. Sen benim kardeşim Göktuğ Sevinçli''ye de öyle diyemezsin. Rıdvan ben burada kimseye insiyatif verditmem. Sakın böyle insiyatif almaya kalkma. Bize işimiz öğretme. Ben istersem 20 gün 20 saat seni konuşurum. Bir daha da bizim hakkımda konuşmayacaksın da diyemezsin. Sen kim oluyorsun Rıdvan! Göktuğ'a da söyleyemezsin. Dikkat et Rıdvan sen bizi başka ekranlarla karıştırdın her halde. Hep Rıdvan konuşacak "Eyvallah" denilecek haa. Sen kim oluyorsun Rıdvan?" diyerek sert tepki gösterdi.

DİLMEN GERİ ADIM ATTI
Rıdvan Dilmen ise Ahmet Çakar'ın sert sözlerinden sonra tehditkar sözlerinden geri adım atarak "Göktuğ senden rica ediyorum. 2 gündür benimle ilgili program yapıyorsunuz. Beyaz Tv'nin spor müdüründen rica ediyorum. Benimle ilgili program yapmayın. Türkiye 2 gündür işi gücü bıraktı Rıdvan Dilmen'le ilgili konuşuyor. Amacınız ne sizin? Bunlar ayıp şeyler. Rica ediyorum lütfen, benimle ilgili konuşmayın bu bir ricadır." dedi.

MODERATÖR TEPKİYE ANLAM VEREMEDİ.
Programın moderatörü Göktuğ Sevinçli ise Rıdvan Dilmen'in tepkisine anlam veremediğini ifade ederek "Biz mi istedik özellikle senin programa bağlanmanı. Olayı bana çevirmeni bende anlayamadım." diye konuştu.

BEYAZ GAZETE