Fenerbahçe'de Derbi Mesaisi Başladı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig`in 14.

haftasında 7 Aralık Çarşamba günü deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarına başladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri`nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda Ankaragücü maçında ilk 11`de sahaya çıkan oyuncular antrenmanı rejenarasyon çalışmasıyla tamamladı. Maçın ikinci yarısında görev almayan Özer Hurmacı ise çalışmaların tamamında takımla birlikte yer aldı

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, 5`e 2 top kapma ve pas çalışması yapan Sarı-lacivertli oyuncular, antrenmanı dar alanda yaptıkları pas organizasyonları ile sürdürdü. İdman, 4 minyatür kalede yapılan maçla tamamlandı. Sakatlığı bulunan Sezer Öztürk`ün tedavisine tesislerde devam edilirken, Mehmet Topuz ile Serkan Kırıntılı ise bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile birlikte takımdan ayrı çalıştı. A2 Takım maç kadrosunda yer alan, Gökay İravul, Hasan Erbey, Berk Elitez ve Recep Niyazda antrenmanda yer almadı.

Fenerbahçe, Galatasaray maçının hazırlıklarını yarın Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri`nde saat 18.00`de basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: İHA