Çaykur Rizespor-istanbul Güngörenspor Maçının Ardından

Bank Asya 1.

Lig`in 14. haftasında ligin lideri Çaykur Rizespor ile ligin en düşük puanına sahip olan takımı İstanbul Gürgörenspor arasında oynanan müsabaka golsüz geçti.

Maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Güngörenspor Teknik Direktörü Ömer Can Göksu, çıkış arayışlarının sonuç vermediğini belirterek, "Biz bir çıkış arıyorduk. Son hatalarda çıkış arayışlarımız tam meyvelerini verecekken bireysel defans hatalarından dolayı puanlar kaybettik. Güzel ama kısıtlı bir kadromuz var. Devre arasında yapacağımız transferlerle ikinci yarıya daha iyi bir kadro ve moralle gireceğimize inanıyorum" dedi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hüseyin Kaplar ise aldıkları bir puana sevinemediklerini belirterek, "Güngören maçı bizim açımızdan kolay değildi. Oyuncularımız da bunun bilincindeydi. Bu maçı kazanmak bizi bir adım öne taşıyacaktı. Şuan iki puan kaybettik. Bir puan aldık diyemiyorum. İyi mücadele ettik ama gol pozisyonlarında etkili olamadık. Rakipte haklı olarak çak fazla kapandı. Onlarda iyi mücadele ettiler. Sonuçta golsüz bir beraberlik oldu" diye konuştu.

Güngörensporlu futbolcu İbrahim yaptığı açıklamada, "İyi mücadele ettiğimize inanıyorum. Geleceğimizin açık olduğuna inanıyoruz. Bu maçta ortaya koyduğumuz mücadele bunu gösteriyor" dedi.

Tugay ise açıklamasında "Sonuncu sıradayız. Açıkçası can çekişiyoruz. Rizespor çok iyi bir takım. Onların gücünü görerek buraya geldik. Bugün iyi mücadele ettik ve bir puan aldık" şeklinde konuştu.

Çaykur Rizesporlu futbolcu Mesut da "Elimizden geleni yapmaya çalıştık. Futbol bu. Bugün pek pozisyona giremedik. Son dakika pozisyonları vardı. Bir tanesi gol olsaydı üç puan alırdık" dedi.

Caner ise "Rakiplerimizi puan kaybettiği bu hafta mutlaka galip gelmeliydim. Galip gelseydik haftaya daha da güçlü başlayacaktık. Olmadı" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA