Ahmet Çakar, Aydınlar'ı canlı yayında bombaladı

Beyaz Tv futbol yorumcusu Ahmet Çakar canlı yayında TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınları bombaladı.

Mehmet Ali Aydınlar'a çağrıda bulunarak istifaya davet eden Çakar, liglerinde burdurulması gerektiğini söyledi.

TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın, başka bir kanaldaki "Şampiyonlar Ligine katılmamayı Nihat Özdemir istedi." sözleri karşısında deliye dönen Ahmet Çakar "TFF başkanlığı koltuğu işgal altındadır." dedi.

Ahmet Çakar, Aydınlar'ı canlı yayında bombaladı

Mehmet Ali Aydınlar'a sert sözlerle yüklenen Ahmet Çakar " Ey sayın Aydınlar kim oluyorsun sen? Bura senin hastane zincirin mi? Sen kim oluyorsun? TFF'yi yönetmiyorsun, işin içine ediyorsun" dedi.

İşte Ahmet Çakar'ın canlı yayındaki o açıklamaları:

ÇOK BÜYÜK SORUMSUZLUK YAPTI
Bak Mehmet Ali Aydınlar çok büyük bir sorumsuzluk yapmıştır. 3 gün sonra GS-FB maçı var. Mehmet Ali Aydınlar bu maçtan 72 saat önce Nihat Özdemir ve Ali Koç'un yalancı olduğunu, bugüne kadar dayandım bu günden sonra dayanamayacağım diyerek Nihat Özdemir ve camiayı karşı karşıya getirdi. Doğru bile olsa zamanlaması sağduyusundan yoksun, o kadar sorumsuzca ki, FB-GS maçından şu laflardan nasıl etkileneceğini , 40 bin GS seyircisinden nasıl etkileneceğini düşünmeyecek kadar aptal olmadığını hepimiz biliyoruz.

İŞİN İÇİNE EDİYORSUN
Yapma sayın Aydınlar. Çok büyük bir hanedanlık yarattın. Büyük bir işadamıydın, mühim bir insansın lakin TFF makamını yönetemiyorsun, krizleri yönetemiyorsun. İşin içine ediyorsun. Hangi TFF başkanı bu doğru olsa bile GS-FB maçından 3 gece önce, Fenerbahçe'nin 2. ve 3. adamıyla ilgili kısmen de olsa yalan söylediği imajını taraftara verir. Sen sokaktaki adam mısın? 3 gün sonra bu ülkede en zor derbi oynanacak.

BURASI SENİN HASTANE ZİNCİRİN Mİ?
Sen hangi akla TFF başkanı olarak bu maçı iyi niyetli olsa da, kötü niyetli olsa da manipüle etmeye kalkarsın. Ey sayın Aydınlar kim oluyorsun sen? Bura senin hastane zincirin mi? Bu Türk futboluna sen ne emek verdiysen ben iki katını verdim. Sen kim oluyorsun? Sen nihayet bir sponsorsun. Şimdi de federasyon başkanı oldun. Aklın sıra 3 gün önce FB-GS maçına nifak sokuyorsun.

ŞEREFSİZ YALANCILAR

Bunlar şimdi mi açıklanır? İddianame açıklandıktan sonra mı açıklıyorsun? Şayet haklıysan Nihat Özdemir ve Ali Koç'a sesleniyorum. Beyler nasıl böyle bir hainlik içinde yer alırsınız? Eğer yaptığınız hainlik değilse, 20 milyonluk camianızı kandırırsınız be adamlar. Üçünüzden ikisi yada biri yalancı, hem de şerefsiz yalancı. Sizler sokaktaki adamlar değilsiniz. Nasıl yaparsınız bunu. Yazıklar olsun size.

AYDINLAR'A GÖRE ÖZDEMİR VE KOÇ YALANCI
Ali Koç ve Nihat Özdemir, Mehmet Ali Aydınlar'a göre Fenerbahçe hainidir. Sizin Fenerbahçeli Mehmet Ali Aydınlar'ınıza göre, Ali Koç ve Nihat Özdemir sizi arkadan sattı arkadaşlar. Bana küfür eden antu.com'un çocuklarına sesleniyorum. Bunu araştırın Nihat Özdemir ve Ali Koç sizlere 20 milyonluk camiaya yalan söylemişler. beyazgazete.com. Kime göre Mehmet Ali Aydınlar'a göre. Eğer böyle bir şey yoksa da Mehmet Ali Aydınlar, 2 tane Fenerbahçeli'yi ateşe atmıştır. Karar sizin beyler.

TFF'Yİ YÖNETEMEDİNİZ
Mehmet Ali Aydınlar ve ekibi yarından tezi yok miatlarını doldurmuşlardır. Süreci skandal yönetmişler, düzgün yönetememişler ve aslanı kediye, Cornu'yu ülkeye, Nihat Özdemir ve Ali Koç'u camiaya birbirlerine boğdurmuşlardır. Ama zamanlama sağduyundan yoksun.beyazgazete.com. Bir çok şeyi biz sonradan mı öğreneceğiz kardeşim.

BENİM İÇİN AYDINLAR VE EKİBİ BİTMİŞTİR
Ne malum bundan sonra sizin Trabzonspor'un alınması için arkadan yol vermediğiniz? Ne malum Beşiktaş'a yol veripte , yarın Beşiktaş'ın kötülüğünü planlamadığınız? Ben size inanmıyorum. Benim için Mehmet Ali Aydınlar ve ekibi bitmiştir. Benim artık TFF koltuğum fiilen boştur.

TFF KOLTUĞU İŞGAL ALTINDADIR

Haluk Ulusoy'a yıllarca daldım, siz Haluk Ulusoy'un sol bacağının arka tarafı etmezsiniz. O zamanlarda problemler yaşandı ama bu rezillikler olmadı. beyazgazete.com. Adam bir dirayetli durdu. Net konuşurdu. Benim için bittiniz beyler. Allah'a emanet olun. Bu gece saat 12 itibariyle TFF başkanlığı boştur ve benim anlayışıma göre işgal altındadır.

TFF'Yİ DEVİRMEK İÇİN DELEGE VERECEĞİM

Ben TFF delegesiyim. Ve delege kimliğimle konuşuyorum, üç kişi arasın yarın sabah gideyim noterden bu federasyonun yıkılması için imzamı vereyim. Beni arasınlar yeni seçim için dilekçe vereceğim. Tekrar söylüyorum TFF koltuğu işgal altındadır.

BEYAZ GAZETE