Hector Cuper’in Ekibi Orduspor'u Fenerbahçe Maçına Hazırlıyor

Spor Toto Süper Lig`de 4 Ocak 2012 Çarşamba günü sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak Orduspor`da hazırlıklar devam ediyor.


Hector Cuper`in ekibinden kondisyoner Angel Puebla nezaretinde çalışmalara başlayan antrenmana Orduspor`la sezon sonuna kadar anlaşan Trabzonspor`dan Eren Albayrak ile Kayserispor`dan Ömer Alp Kulga da katıldı. Antrenmana sakat olan Sedat, Selçuk, Fatih Tekke ve Numan katılmadı.
Durugöl Tesisleri`nde başlayan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Kuvvet ve kondisyon çalışmaları ile süren antrenmanda, karşılıklı pas çalışması gerçekleşti. Antrenmanın son bölümünde ise çift kale maç gerçekleştirildi
Orduspor Genel Menajeri Arhan Akün, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladıklarını ve amaçlarının bu maçtan mutlaka puan veya puanlarla ayrılmak olduğunu belirtti. Akün, "Hector Cuper 3 gün sonra takımın başına geçecek. Şu anda kendisi bizim için çalışıyor. Şu anda idmanı yaptıran hoca kondisyoner. Yarın taktisyen olan 1. yardımcısı gelecek. Ancak Hector Cuper, Fenerbahçe maçında takımın başında sahaya çıkacak." dedi.

Akün, Fildişi Milli Takımı oyuncusu Jean Jacgue Gosso`nun Fenerbahçe maçında forma giyeceğini, ondan sonra Afrika Kupası`na katılacağını belirtti. Akün, Eren Albayrak ve Ömer Alp Kulga`nın yanı sıra takıma yeni oyuncular katılacağını da sözlerine ekledi.