Hatayspor Teknik Direktörü Batur: Temkinli ve Tedbirli Oynayacağız

Spor Toto 3.

Lig 3. Grup takımlarından Hatayspor Teknik Direktörü İsmail Batur, ilk yarıyı lider olarak bitirerek, ilk hedeflerine ulaşmak istediklerini söyledi.

Batur, yaptığı açıklamada, geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircileri önünde Dardanelspor’u 2-0 mağlup ederek, kötü gidişata son verdiklerini, aynı zamanda da liderliği geri aldıklarını ifade etti.

30 Aralık Cuma günü deplasmanda Tarsus İdmanyurdu ile zor bir maça çıkacaklarına dikkati çekeceklerini belirten Batur, şöyle konuştu: “İki takım açısından da zor bir maç olacak. Rakibimiz de doğal olarak kazanmak isteyecek. Ama bizim hedefimiz ilk yarıyı lider olarak bitirerek, ilk hedefimize ulaşmak istiyoruz. Dardanelspor maçında elde ettiğimiz galibiyetle hem moral bulduk, hem de oyuncularıma tekrar bir güven geldi. Tarsus İdmanyurdu grubumuzun iddialı ekiplerinden saha avantajını kullanmak isteyecek, biz ise lider olarak çıkacağımız maçtan yine lider olarak çıkmak istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz, oyuncularımda aynı azim ve inanç içerisinde. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum”.

Batur, takımda sakatlıkları bulunan Mustafa Çakır, Enis ve Tahir’in tedavilerine devam edildiğini, maç gününe kadar hazır hale geleceklerine inandığını belirterek, “Öncelikle centilmence bir maç olmasını istiyorum. Her iki takımda ligin zirvesinde ve saygı duyulacak bir başarıya imza attılar. İki takımda kazanmayı çok istiyor. Saha içerisinde yapılacak mücadeleden hak eden tarafın kazansın. Her zamanki gibi biz temkinli ve tedbirli oynayacağız. Yenemiyorsak da, yenilmeyeceğiz. Ben zorlu mücadele öncesi iki takımada başarılar diliyorum” diye konuştu.

Batur, Tarsus’a yarın hareket edeceklerini, rezervasyon yaptırdıkları otelde kampa çekilerek, maç saatini beklemeye başlayacaklarını sözlerine ekledi.