Hakkari'de Kar Altında Futbol Turnuvası

Hakkari`de dün gece başlayıp sabaha kadar etkili olan kar yağışının ardından İlköğretim Okullararası İlköğretim Okulları Arası Yıldız Erkekler Futbol İl Birinciliği futbol turnuvası yoğun kar altın oynandı.


Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İlköğretim Okulları Arası Yıldız Erkekler Futbol İl Birinciliği müsabakaları sabah saatlerinde etkisini yoğun bir şekilde gösteren kar altında yapıldı.

Şehir Stadyumun`daki ilk karşılaşma, Cumhuriyet İlköğretim ile Şehit Çetin Deniz İlköğretim okullar arasında oynandı. Şehit Çetin Deniz İlköğretim Okulu maçın son dakikalarında attığı golle sahadan 7-0 galip ayrıldı.
Yoğun kar altına oynayan öğrenciler, yağan kar yağışı nedeniyle zor anlar yaşadı. Kar yağışı altında oynan öğrenciler zaman zaman kendilerin yerde buldu.

Saha kenarında maçı izleyen öğretmenleri ise ara ara öğrenciler yanlarına çağırarak hızlı koşmaların istedi. Okulların destek için gelen öğrenciler halay çekerek okullarına destek verdi.

İkinci karşılaşma, Sermaye Piyasası İlköğretim ile Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okul arasındaki maç ise sermaye piyasası ilköğretim okulu 5-1 kazandı.