Sakaryaspor, İkinci Yarı Hazırlıklarına Yarın Başlıyor

Bank Asya 1.

Lig ekiplerinden Sakaryaspor`un teknik direktörü Şaban Yıldırım, ligin ikinci devresi için hazırlıklara yarın başlayacaklarını söyledi.

Yıldırım, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, ikinci yarıya takım olarak daha iyi bir şekilde başlamak istediklerini ifade etti. ikinci devre için hazırlıklara yarın Rüstemler Tesisleri`nde başlayacaklarını kaydeden Yıldırım; şöyle konuştu:
"Daha sonra Antalya’ya gideceğiz. Burada 10 günlük bir kamp yapacağız. Sakarya`ya dönerek Giresunspor maçının hazırlıklarına başlayacağız. Giresunspor maçı bizim için çok çok önemli. Hem bizim için hem de rakibimiz için çok önemli. Yani final gibi bir maç. Ben daha öncede söylemiştim bunu. Kayseri Erciyesspor maçı kadar çok önemli bizim için bu maç. Kazanmamız gereken bin maç ve hazırlıklarımızı ona göre sürdüreceğiz."
Devre arası çalışmalarının takım oyunlarını geliştirmek için bir fırsat olduğunu vurgulayan Yıldırım, takımın yükselen performansını istikrarlı hale getirmek istediklerini belirtti. Yıldırım, önceliklerinin takım ruhunu geliştirmek olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:
"Bu devre arası takım ruhunu geliştirmek için bir fırsat bizim için. Daha üst seviyelere çıkan bir takım oyunumuz var. Bu oyunu pekiştirmemiz lazım. Bu hazırlık döneminde buna yönelik zaten. Bazı yönlerimizi geliştireceğiz. Onların üzerinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu son iki haftada alınan galibiyetler de bunun için iyi bir teşvik oldu. Daha moralli ve bazı şeyleri daha iyi yapabilir şekilde ikinci yarıya başlamak istiyoruz. Elimizde olan gücü pekiştirip oyunumuzu biraz daha istikrarlı hale getirmek istiyoruz.”