Fenerbahçe Mitingine, Ünlü İsimler Katıldı

Fenerbahçe taraftarlarının Kadıköy İskele Meydanı`nda düzenlemiş olduğu mitinge kulübün eski yöneticileri, eski futbolcuları da katıldı.


Sarı - lacivertli kulübün efsanevi oyuncularından Can Bartu, camia olarak 14 Şubat`ta başlayacak şike davasında adil yargılanma istediklerini söyledi.

Fenerbahçe`nin eski futbolcularından ve futbol yorumcusu Ogün Altıparmak da, "Umuyor ve inanıyorumki 14 Şubat`ta adelet yerini bulacak. Fenerbahçe Kulubü Başkanı Aziz Yıldırım`ın tutuksuz yargılanması gerekiyor." dedi.

Bir gazetecinin, "Acaba Aziz Yılıdırım, tutuksuz yargılanırsa kaçmasından mı korkuluyor?" sorusuna Altıparmak, "Fenerbahçe Kulübü`nü bırakıp kaçmaz. Eski oyuncularımızdan Lefter ölüyordu, özel uçakla İstanbul`a getirdi. Neden kaçsınki." diye cevap verdi.

Ogun Altıparmak`ın yanında bulunan Fenerbahçe`nin eski teknik direktörlerinden Todor Veselinoviç de, "En büyük Fenerbahçe, başka büyük kulüp yok. En büyük hoca Veysel hoca." diye konuştu.

Eski yöneticilerden Ömer Çavuşoğlu da, "Bütün Türkiye`nin en önemli oyuncuları burada, bu sevgiyi kimse içerde tutamaz." dedi.

Sanatçı Selçuk Yöntem de, "Taraftarlar zor günlerinde birlik olduklarını gösterdi. Taraftarı kuvvetli olan takım başarılıdır." diye konuştu.