Eskişehirsporlu Alper Potuk Fenerbahçe'de İddiası

Fenerbahçe Kulübü`nün transferin gözde isimlerinden Alper Potuk için Eskişehirspor yönetimi ile prensipte anlaşmaya vardığı iddia edildi.


Genç orta saha oyuncusunun önümüzdeki günlerde imza atması beklenirken, yayıncı kuruluş Ligtv`de yer alan habere göre, Fenerbahçe, Aykut Kocaman`ın takımında görmek istediği 20 yaşındaki oyuncunun kulübü ile prensipte anlaşmaya vardığı belirtildi.
Alper Potuk için Eskişehirspor`a ödenecek rakamın 3 milyon euro, oyuncuların ise Bilica ve Uğur Boral`ın bonservisiyle Recep Berk Elitez`in ise kiralık olarak vereliceği iddia ediliyor.

Eskişehirspor yönetiminin ise yeni teknik direktörleri Ersun Yanal`ın raporu doğrultusunda hareket ettiği ileri sürüldü.


ALPER POTUK KİMDİR?
20 yaşındaki Alper Potuk, Eskişehirspor`un alt yapısından yetişti. Süper Lig`deki ilk maçını 29 Mayıs 2009`da, 2008 - 2009 sezonunun son haftasındaki Gaziantepspor`a karşı oynayan genç futbolcu, 2010 - 2011 sezonunda sürekli olarak ilk 11`de sahaya çıktı ve transferin en çok konuşulan isimleri arasında yer aldı.
Orta alanda görev yapan Alper, 4 kez U-19, 1 kez U-20 ve 6 kez de Ümit milli takım formalarını giydi.