Eskişehirspor Başkanı: Alper Halen Bizim Oyuncumuz, Henüz Kimseyle Anlaşmadık

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal, takımın başarılı oyuncularından Alper Potuk’un Fenerbahçe’ye transfer olduğu yönündeki haberleri yalanladı.

Alper için 3 büyük kulüpten teklif geldiğini belirten Ünal, “Alper halen bizim oyuncumuz. Teklifler var. 1-2 gün içinde durum netleşir. Kim parayı çok verirse Alper’i alır.” dedi.

Ünal, teknik direktör Ersun Yanal’ın imza töreninde Eskişehirspor`un alt yapısından yetişen genç orta saha oyuncusu Alper Potuk hakkında da değerlendirmede bulundu. Başkan Ünal, Alper için resmi teklifler olduğunu ve bunu yönetim kurulu olarak değerlendirdiklerini söyledi. Alper’in Fenerbahçeye transfer olduğu yönündeki haberlerle ilgili olarak "Alper, şu anda bizim futbolcumuzdur. Herhangi bir takımla anlaşılmamıştır.” diyen Ünal, konuşmasına şöyle devam etti:
“Ama 3 kulüpten resmi teklifler var. Eğer kulübümüzün menfaatine olacak bir teklif olur ise bunu değerlendiririz. Alper`in kendisi ile de uzun uzun konuştum. Ersun hocamla da konuştum, en fazla parayı veren kulübe Alper`i satacağız. Ancak şu anda kimseyle anlaşmadık. Bu konu 1-2 gün içerisinde netliğe kavuşur.”
Ünal, Dede`nin ise sözleşmesini uzattıklarını, döndüğünde imza atacağını kaydetti.