Spor Toto 2. Lig

Denizli Belediyespor`un geçen sezonki şampiyonluğunda pay sahibi olan futbolculardan Süleyman Olgun, 8 ay süren tedavisinin ardından sahalara döndü ve takımla birlikte çalışmalara başladı.

Geçen sezon 30 Nisan 2011 tarihinde Denizli`de oynanan 3.ligde Torbalıspor maçının 7. dakikasında sol dizinden sakatlanan ve uzun süredir formasından ayrı kalan Süleyman Olgun sahalara dönüyor. İzmir`de Spor Hekimi Dr.Bülent Zeren`e tedavi olan Süleyman, son kontrolünde testleri başarı ile geçti. Takımla birlikte toplu çalışmalara başlayan ve uzun süredir ilk kez topla buluşan 24 yaşındaki deneyimli futbolcu Süleyman, kırmızı beyazlı teknik heyeti de sevindirdi. Geçen sezon 22 maçta forma giyen Süleyman,6 gol atarken 12 golün de asistliğini yapmıştı. Azimle ve sabırla sakatlığının düzelmesi için yapılması gerekenleri harfiyen uygulayan Süleyman, "Zor bir süreçten geçtim, ne çektiğimi bir ben bir de Allah bilir. Bana bu zor dönemde sahip çıkan Denizli Belediyespor teknik heyet ve yönetimine çok teşekkür ederim. Moralimi hep yüksek tuttular. Futbolcu arkadaşlarımda desteklerini eksik etmediler. Devre arasında ki kampta fizik kondisyon ve güç olarak daha iyi konuma geleceğim. Bir daha böyle bir sakatlıkinşallah yaşamam. Diğer futbolcu kardeşlerimin de yaşmasını istemem" dedi

Teknik Direktör Yaşar Güngör, Süleyman`ın kalitesinin herkesçe bilindiğine dikkat çekerek, "Süper Lig deneyimli Süleyman`ın sahalara dönmesi en çok beni sevindirdi. Bence, bu lige fazla gelen üst düzey bir futbolcu. İkinci yarı takıma çok şey katacağına inanıyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA