Şampiyonlar Başkan Ak'ı Ziyaret Etti

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, aldıkları şampiyonluklarla Türkiye ve dünyada Keçiören`in adını duyuran Keçiören Bağlum Sporlu sporcuları makamında ağırladı.


Son dönemlerde büyük başarılara imza atan Keçiören Bağlum Spor, son olarak Makedonya`nın Üsküp şehrinde düzenlenen Dünya Kick Boks Şampiyonasında Fatih Mehmet Şahin`le 57 kiloda bronz madalyaya ulaşmış ve Aksaray`da gerçekleştirilen 20 Yaş Altı Bayan Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası`nda da Türkiye Şampiyonluğunu kazanmıştı.
Kick boks branşında da Türkiye şampiyonluklarının yanı sıra bir dünya ikinciliği, iki dünya üçüncülüğüne imza atan Keçiören Bağlum Spor Kulübü, Budokai`de de 19 altın, 8 gümüş ve 10 bronz madalya kazanarak takım halinde Türkiye şampiyonu oldu.

"Spor, çocuklarımızın yalnızca fiziksel gelişimlerine katkıda bulunmakla kalmaz, onlara planlı ve düzenli bir şekilde grup çalışması yapabilme kabiliyeti de kazandırır." diyen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, şunları söyledi:
"Biz, amatör ruhun kuvvetine ve takım çalışmasının yararlarına inanıyoruz. Bu sebeple de amatör sporun tüm dallarına önem veriyor ve çocuklarımızı destekliyoruz."
Bağlum Spor`un 2009 yılında ismini Keçiören Bağlum Spor olarak değiştirmesinden sonra amatör spor çalışmalarına başladıklarını ve branş sayısını 3`ten 22`ye çıkardıklarını vurgulayan Başkan Ak, sözlerini şöyle tamamladı:
"Keçiören Bağlum Spor, bir yıl içerisinde lisanslı sporcu sayısını 120`den 1300`e çıkardı. Şu an 2 bin 500 lisanslı sporcu sayısına ulaştı. Ve gördüğünüz gibi büyük başarılar kazanıyorlar; biz de onlarla gurur duyuyor ve onları destekliyoruz."