Başkan Uzun Bowling Turnuvası’nda Hünerlerini Sergiledi

Beylikdüzü Belediyesi tarafından organize edilen ve Perlavista AVM’de 3 gün sürecek Bowling Turnuvası’nın başlangıç atışını Belediye Başkanı Yusuf Uzun yaptı.


Kültürel ve sportif faaliyetlerin tüm hızıyla sürdüğü ilçede Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen Bowling Turnuvası büyük ilgi gördü. 3 gün boyunca Perlavista AVM’de gerçekleştirilecek turnuvaya 60 kişi katıldı.
Turnuvanın ilk gününde Belediye Başkanı Yusuf Uzun, kuraları çekti. Uzun ayrıca, başlama atışlarını da yaparak bu alanda da başarılı olduğunu gösterdi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği turnuvada her yaştan katılanların olması turnuvaya ilgiyi daha da arttırdı.
Başkan Yardımcıları Efrahim Yeşil ve Ali Gençbay da bowlingde hünerlerini, kullandıkları başarılı atışlarla sergilediler. Yarışmanın başlangıcında minik bir yarışmacı adayı ise neredeyse boyu kadar olan bowling topu ile atış yapması büyük ilgi gördü.

Üç gün boyunca devam edecek ve yarın sona erecek olan Beylikdüzü Belediyesi Ödüllü Bowling Turnuvası çetin müsabakalara sahne oldu. Turnuvaya katılan yarışmacıların başarılı atışları izleyenler tarafından büyük destekle karşılık gördü.
Turnuvanın açılışında tüm yarışmacılara başarı dileklerinde bulunan Başkan Uzun, kazanmak ya da kaybetmekten daha önemli olanın beraberce eğlenmek olduğunu dile getirdi.
Yarışma sonunda dereceye girenlere çeşitli ödüller verilecek. 1.’ye laptop bilgisayar, 2.’ye fotoğraf makinası, 3.’ye ise ipod müzikçaların ödül olarak verileceği de açıklandı.