Galatasaray - Manisaspor Maçında İlk Onbirler Belli Oldu

Lider Galatasaray, ilk yarının son haftasında kendi evinde Manisaspor`u da mağlup ederek devre arasına mutlu girmek istiyor.


Son 5 haftada üst üste aldığı galibiyetlerle dikkatleri üzerine çeken sarı - kırmızılılar, zirve yarışındaki rakiplerinden Fenerbahçe`nin beraber kaldığı haftayı da üç puanla tamamlamak istiyor. Son oynadığı 5 maçtan zaferle ayrılan sarı - kırmızılılar, Manisaspor`u da yenerek hem seriyi 6 maça çıkarmayı hesaplıyor hem de 10 yıl aradan sonra ilk perdeyi zirvede tamamlamak istiyor.

Ligde en son 11. haftada Beşiktaş ile deplasmanda oynanan derbi karşılaşmada 0-0 berabere kalarak puan kaybı yaşayan Galatasaray, bu maçın ardından Sivasspor`u 2 - 1, Gençlerbirliği`ni 1 - 0, Fenerbahçe`yi 3 - 1, Trabzonspor`u 3 - 0 ve Orduspor`u 2 - 0 mağlup etmeyi başardı.
Sarı - kırmızılı ekip bunun yanı sıra, 10 yıllık bir hasreti de bitirmek istiyor. Ligde en son 2001 - 2002 sezonunun ilk yarısını lider kapatan Galatasaray, 2011 Aralık ayında bunu yeniden başarmayı amaçlıyor. Galatasaray o sezonu, Lucescu önderliğinde şampiyon olarak tamamlaştı.

Sarı - kırmızılı ekipte Semih Kaya kart cezası, Yekta Kurtuluş ile Sabri Sarıoğlu da sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecek. Diğer yandan, Galatasaray`da kart cezası sınırında olan Melo ile Kazım Kazım, Manisaspor maçında sarı kart görmeleri halinde, ikinci yarının ilk maçındaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında oynayamayacak.

Ligde son 4 maçta 10 puan kaybeden Ege temsilcisi Manisaspor, 3. sıraya kadar yükseldiği ligde 24 puanla 8. durumda bulunuyor. Deplasmanda 2. haftada Orduspor`a 1 - 0 mağlup olan Manisaspor, daha sonra dış sahada oynadığı 7 maçta 2 galibiyet ve 5 beraberlik aldı. Ege temsilcisinde, sakatlıkları bulunan Ömer Aysan ve Ferhat Galatasaray maçında forma giyemeyecek.


TAKIM KADROLARI
Stat: Türk Telekom Arena
Hakemler: Özgür Yankaya, İsmail Şencan, Mehmet Cem Hanoğlu
Galatasaray: Muslera, Eboue, Servet Çetin, Ujfalusi, Hakan Balta, Kazım Kazım, Selçuk İnan, Melo, Emre Çolak, Elmander, Milan Baros
Manisaspor: İlker, Yiğit İncedemir, Hüseyin Tok, Akaminko, Klukowski, Dixon, Nizamettin, Mehmet Güven, Yiğit İsmail Gökoğlan, Simson, Isaac.