Milli Takım Oyuncusu Aytaç Sevinç, Eskişehir'le Anlaştı

Türkiye İşitme Engelliler Basketbol Ligi takımlarından Eskişehir İşitme Engelliler Basketbol Takımı, milli takım oyuncusu Aytaç Sevinç’i renklerine bağladı.


Kulüp yöneticisi Caner Doğan, Başkent İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Dursun Güngör ile yaptığı görüşmeler sonucunda milli sporcu Aytaç Sevinç`in transferi konusunda her konuda anlaştı. Başkan Dursun Güngör, yapılan işin iki taraf içinde hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu.

Kulüp yöneticisi Caner Doğan ise yaptığı açıklamada, ``Aytaç çok yakından tanıdığımız ve çok istediğimiz bir sporcuydu böylesi önemli bir transfere imza atmak hem bizim hem de Aytaç için mutluluk verici.`` diyerek şu ifadeleri kullandı:
``Sonuçta sporcunun isteği olmadan bir transferin gerçekleşmesi mümkün değil. Aytaç bizi biz de Aytaç`ı çok istedik ve kulübüyle anlaşarak imzaları attık. Kendini ispatlamış, milli takıma yükselmiş, başarılı bir oyuncu Aytaç gücümüze güç katarak bizleri yeni şampiyonluklara takım arkadaşlarıyla beraber taşıyacağına inancımız sonsuz. Transferin tüm camiamıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.``
Aytaç Sevinç`i geçtiğimiz sezondan bu yana transfer etmek istediklerini, kadrolarında görmeyi istedikleri oyuncuların da başında geldiğini belirten Doğan, ``Çeşitli nedenlerle gerçekleştirme olanağı bulamadığımız bu transferi nihayet tamamladık. Aytaç Sevinç’in aramıza katılacak olması takımımıza çok olumlu bir katkı sağlayacaktır. Bu transferle birlikte takımımızı oluşturmuş bulunmaktayız. Kadromuzu genç ve tecrübeli basketbolcular güçlendirdik.`` diyerek sözlerini şöyle tamamladı:
``Eskişehir İşitme Engelliler Basketbol Takımı lige en iyi şekilde hazırlanmıştır ve tüm camia olarak inanıyoruzki Eskişehir İşitme Engelliler Basketbol Takımı sezon sonunda inşallah şampiyonluk ipini göğüsleyen taraf olacaktır. Yönetim olarak bundan sonra da üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Bu transferle takımımızın daha da güçlendiğini hep birlikte göreceğiz. Tüm camiamıza hayırlı olsun.``