Memleketlerine Gidecek Yol Parası Bulamayınca Formalarını Satışa Çıkardılar

Bölgesel Amatör Lig`de mücadele eden Kırşehirsporlu futbolcular, memleketlerine gidecek yol parası bulamadıkları için formalarını satışa çıkardı.

Ana cadde üzerinde satılan formalar ise vatandaşlar tarafından alınmaya başlandı.

Bu yıl Bölgesel Amatör Lig`de mücadele eden Kırşehirspor maddi anlamda sıkıntılar çekiyor. Takımın borç içerisinde olduğu günlerde kulüpte bulunan futbolcular parasız kaldı. Devre arasında memleketlerine gitmek isteyen futbolcular yol parası bulamayınca formalarını satmaya karar verdi. Formaların yanı sıra atkı ve kulüpte geçmiş dönemde kalan saatler ve takvimler satışa çıktı. Bir semt pazarındaki tezgahtar gibi vatandaşı formalarını satmak için uğraşan futbolcular, yer yer vatandaşlarla pazarlıkta yapıyor.
Hafta sonları kulüplerinin maçına çıkan hafta içi ise formalarını satan futbolcular yönetimin biran önce bu konuya el atmasını istedi. Kırşehirsporlu futbolcu Kayhan Kaya, oynadıkları maç sonunda hafta içi ise yataktan kalkar kalkmaz formalarını satmaya geldiklerini söyledi.

Kaya, “Cebimizde harçlığımız yok. Şuan ligde devre oldu ama imkânlardan dolayı evimize gidemiyoruz. Yol paramızı ve harçlığımızı bu şekilde çıkartıyoruz. Dönem bizim için kendin pişir kendin ye dönemi oldu. Bundan sonra üstümüzdeki yöneticilere sesleniyoruz. Sesimizi duysunlar. Futbulcu olarak geldik, şuan forma satıyoruz.” diye konuştu.

Öte yandan parasız kalan futbolcular forma satmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.