Galatasaray'ın Başarısının Sırrı Ortaya Çıktı

Bu sezon yaptığı transferler ile geçen sezondan çok farklı bir görünüme bürünen Galatasaray`ın başarısının sırrı scout ekibi çıktı.

Sarı-kırmızılılar, Avrupa`da Örnek Scouting Departmanı seçildi.

Sarı-kırmızılılar, İtalya`nın Milano şehrinde Wyscout firmasının organize ettiği futbol scouting forumuna katıldı. Forumda dünyanın en önemli 100`den fazla futbol takımının üst düzey yetkilileri, teknik kadroları ve scoutları, yine dünya çapında FIFA Lisanslı Futbolcu Temsilcileri, kurumsal yapıları ve üst düzey teknoloji sağlayıcıları ile bir araya geldi. Burada yapılan fuarda Milan, İnter, Juventus, Manchester City, Barcelona gibi takımlarının arasında Galatasaray Scout ekibi katılımcıların oylarıylaÖrnek Scouting Departmanı seçildi.

Milamo Fuar Merkezi`nde yapılan organizasyona gutto.biz Direktörü Tarkan Batgün ile katılan ve kısa bir konuşma yapan Galatasaray kulübünü Şef Scout Mahmut Alpaslan, böyle bir organizasyonda bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Bu tip organizasyonlara devamlı katılmaktan büyük fayda olacağını düşünüyorum. Atmosferin iyi olması, birebir konuştuğumuz her menajerin kulübümüzün büyüklüğünden bahsetmesi bizim için çok sevindiriciydi. Bu forumda Galatasaray kulübü olarak örnek scout bölümügösterilmemiz ve konuşmacı olmamız bizleri çok gururlandırdı" dedi.

Kaynak: İHA