Eskişehirspor, Bursaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Spor Toto Süper Ligi`nin 13.

haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Eskişehirspor, hazırlıklarına devam ediyor. Antrenmanda futbolcuların oldukça neşeli ve istekli olması teknik kadroyu sevindirdi.

Haftasonu zorlu Bursa deplasmanına çıkacak olan Eskişehirspor, teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde antrenmanlarını sürdürüyor. Isınma ve kondisyon hareketlerinin ardından pas çalışması yapan kırmızı siyahlı takım, tam sahada oynadığı çift kale maç ile antrenmanı tamamladı. Antrenmana ayak kemiğinde darbeye dayalı sakatlığı bulunan Koray, hafif sakatlığı bulunan Mehmet Boztepe katılmadı. Bursaspor karşısında bu iki oyuncunun riske edilmeyeceği öğrenilirken, hafif sakatlığı bulunan Tello da bu maçta oynamayacak.
Antrenmalarda futbolcuların neşeli ve istekli olması başta Alman teknik adam Skibbe olmak üzere tüm teknik heyeti sevindiriyor. Özellikle kadroda gençlerin gösterdiği performanstan oldukça memnun olan teknik heyet, formayı hak eden futbolcunun giyeceğinin sinyallerini verdi

BURSASPORLA 57. RANDEVU
Haftasonu deplasmanda Bursaspor ile oynayacak olan Eskişehirspor, rakibi ile 57’nci kez karşı karşıya geliyor. Bugüne kadar oynanan maçların 18’ini Eskişehirspor kazanırken, Bursaspor ise 19 maçta galip geldi. İki takım arasında oynanan 20 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Oynanan maçlarda Eskişehirspor rakip fileleri 63 kez havalandırırken, Bursaspor 69 golle karşılık verdi. İki takım arasında oynanan son maç ise 2 - 1 Bursaspor’un üstünlüğü ile sona erdi.