TFF Başkanı Aydınlar son noktayı koydu: Şampiyon Fenerbahçe'dir

Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Trabzonspor ve Sadri Şener'in eleştirilerine cevap verdi, birçok önemli konuya değindi..

Serhat Ulueren'in sunduğu Kanaltürk'te yayınlanan Telegol isimli spor programında TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar çarpıcı açıklamalarda bulundu. Serhat Ulueren'e konuşan Mehmet Ali Aydınlar, hem Sadri Şener'in açıklamalarına cevap verdi, hem de birçok önemli konuya değindi.

İSTERSE MAÇA GİTMEZ
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in kendisi hakkında yaptığı sert eleştirilere yanıt veren Aydınlar "Sadri Şener 10 gün önce niye konuşmuyordu merak ediyorum. İşler kötü gidinde, 10 puan geriye düşünce niye konuşmaya başladılar? Kabahati kendilerinde arasınlar. Başarısız olduklarında topu hakemlere, federasyonlara atmasınlar. Maça gitmemeleri beni ilgilendirmez. Sadri bey Etik Kurulu raporunu bizden istedi de mi vermedik? İstemeden al sana Etik Kurulu raporu mu diyeceğim? Etik Kurulu raporunu Sadri bey isterse alabilir " dedi.

TFF Başkanı Aydınlar son noktayı koydu: Şampiyon Fenerbahçe'dir

ALİ KOÇ'UN CEZASI NEDEN KALDIRILDI
Ali Koç'un iddialarına da yanıt veren TFF Başkanı Aydınlar "Ali Koç 15 gün hak mahrumiyeti ve para cezası aldı sonra tahkim tarafından kaldırıldı. Daha sonra Ali Koç'un düzenlediği basın toplantısında federasyonu eleştiren bir şey yoktu, ceza verecek durum söz konusu değildi. Kişileri eleştirdi." ifadelerini kullandı.

ÖZAYDINLA YAPILAN SADECE SOHBETTİ

Aydınlar, Murat Özaydınlı ile arasında geçen telefon görüşmesinde 'Bizi düşürmeyin, zaman verin' sözleri ile ilgili olarak ise "O bir sohbet. O düşürmeyin dedi diye düşürmeyecek miyiz? Yaparım demiş miyim hayır" diye konuştu.

KÜME DÜŞME TALİMATI DEĞİŞMEYECEK

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk'ün 'Kulüpler Birliği, küme düşme kalksın diye bir toplantı organize edecekse Galatasaray'ı davet etmeye bile gerek yok. Böyle bir sisteme Galatasaray'ın imza atması mümkün değildir' sözleri hatırlatılarak düşmenin kalkıp kalkmayacağı sorulan Aydınlar, "Düşme talimatı değişmeyecek" sözleriyle yanıt verdi.

UEFA'DAN YAPTIRIM BEKLEMİYORUZ
'UEFA'dan bir yaptırım olur mu?' sorusu üzerine ise Mehmet Ali Aydınlar, "Hayır beklemiyoruz. Biz gerekeni yaparız. Sezon sonu kararımızı vereceğiz dediğimizde UEFA memnun kalmadı ama mutabık kaldık" diye konuştu.

BU SENENİN ŞAMPİYONU FENERBAHÇE'DİR
Ahmet Çakar'ın Trabzonspor şampiyondur açıklaması hakkında da konuşan Aydınlar "Ahmet Çakar diyor ki, TFF açıklasın geçen senenin şampiyonu kim? Şu anda geçen senenin şampiyonu Fenerbahçe'dir. Eğer aksi bir şey oluncaya kadar Fenerbahçe'dir. Fenerbahçe'nin şampiyonlar ligine gitmemsine dair içimde bir hüzün yok. Ben doğru yaptığıma inanıyorum. Herkesin bana hak vereceğine inanıyorum. Trabzonspor ve Beşiktaş'ın Avrupa'da ki maçlarına uygun olursam giderim.

58. MADDE BEN VARKEN DEĞİŞEMEZ

Kulüpler Birliği'nin şike nedeniyle küme düşmeyi engelleyen 58. maddeyi değiştirmesinin mümkün olmadığını kaydeden Aydınlar " benim olduğum yerde bu yasa değişmez." diye konuştu.

BEYAZ GAZETE