Eski Galatasaraylı futbolcu ölümden döndü

A Milli Futbol Takımı Yardımcı Antrenörü Okan Buruk ve eşi trafik kazası geçirdi.

Beşiktaş Çırağan Caddesi üzerinde bulunan Four Seasons Hotel önünde A Milli Futbol Takımı Yardımcı Antrenörü Okan Buruk'un içinde bulunduğu 34 GF 9287 plakalı araç ile Melih Parlak yönetimindeki 34 TEA 68 plakalı ticari taksi kafa kafaya çarpıştı. Kazada yaralanan Okan Buruk ve eşi Nihan Buruk ambulansla Amerikan Hastanesi'ne kaldırıldılar. Olay sonrası Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'nun da olay yerine geldiği öğrenildi.

Beşik'taş'ta trafik kazası geçiren Okan Buruk'un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Buruk'un kaza geçirdiğini öğrenen futbol dünyasından çok sayıda kişi ziyaret için hastaneye koştu.

Beşiktaş Çırağan Caddesi'nde eşiyle birlikte trafik kazası geçiren A Milli Takım Yardımcı Antrenörü Okan Buruk ve eşi yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Buruk ve eşinin hayati tehlikesinin bulunmadığı ve durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Futbol dünyasından bir çok isim, kazayı haber alınca hastaneye koştu. Futbol Federasyonu Bakkanvekili Göksel Gükmüşdaş, A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Ferenbahçeli Futbolcular Emre Belözoğlu, Uğur Boral, spor yorumcusu Rıdvan Dilmen ile Gökhan Şükür hastaneye gelerek Okan Buruk ve eşinin sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Göksel Gümüşdağ, hastane çıkışında yaptığı açıklamada Okan Buruk'un sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Uğur Boral ise, Okan Buruk'u yemeğe bekledikleri sırada kaza haberini aldıklarını ve hemen hastaneye geldiklerini aktardı.

Kaynak: AA