Masa Tenisi Turnuvasında Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi

Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen 25 Aralık Kurtuluş Etkinlikleri masa tenisi turnuvasında dereceye girenler ödülleri aldı.

16 Aralık Cumartesi başlayan ve çekişmeli geçen maçlara sahne olan Şahinbey Belediyesi 25 Aralık Kurtuluş Etkinlikleri masa tenisi turnuvası, yapılan maçlarla sona erdi.
Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Kar ve diğer protokol üyelerinin katıldığı turnuvanın ödül töreni Şahinbey Kapalı Spor Salonunda yapıldı.
Turnuvaya katılan öğretmenler ve öğrenciler böyle geniş kapsamlı bir turnuva düzenlediği için Şahinbey Belediyesi’ne teşekkür ederek, öğrencilere sporun sevdirilmesi ve sportif faaliyetlerin yaygınlaştırılması adına atılmış önemli bir adım olarak gördüklerini söylediler.

Şahinbey Belediyesi tarafından 25 Aralık Kurtuluş Etkinlikleri kapsamında düzenlenen masa tenisi turnuvası olağan üstü güzelliklere sahne olduğunu ifade eden Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, “Turnuvaya katılan öğretmen ve öğrencilerimiz çok güzel buldular ve dünya çapında düzenlenmiş bir organizasyon olarak nitelendirdiler.” dedi.

64 okul takımının katıldığı turnuvada küçük bayanlarda; birinci Özel Emine Nakıboğlu İlköğretim Okulu, ikinci Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu, üçüncü Cemil Alevli İlköğretim Okulu oldu. Yıldız bayanlarda; birinci Yavuzlar İlköğretim Okulu, ikinci Hayriye Osman Külekçi İlköğretim Okulu, üçüncü Özel Cahit Nakıboğlu İlköğretim Okulu olurken, Genç Bayanlarda; birinci Avukat Mahmut Düşün Meslek Lisesi, ikinci Gaziantep Lisesi, üçüncü Nizip Hasan Çapan Anadolu Lisesi oldu. Küçük erkeklerde; birinci Özel Mutafoğlu İlköğretim Okulu, ikinci Karataş İMKB İlköğretim Okulu, üçüncü Sani Konukoğlu İlköğretim Okulu oldu. Yıldız erkeklerde; birinci Ziya Gökalp İlköğretim Okulu, ikinci Özel Cahit Nakıboğlu İlköğretim Okulu, üçüncü Hayriye Osman Külekçi İlköğretim Okulu, Genç Erkeklerde; Özel Sanko Okulları, ikinci Özel Erdem Koleji ve üçüncü Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi oldu.

Ferdi branşlarda ise, Küçük Bayanlar; birinci Melike Tatar, ikinci Elif Şener, üçüncü Deniz Akbağ, Yıldız Bayanlar; birinci Kadriye Özdişli, ikinci Bani Karayael, üçüncü Belgin Ekinci, Genç Bayanlarda; birinci Kübra Has, ikinci Ceren Bay, üçüncü Sibel Özcoşkun, Büyük Bayanlarda; birinci Figen Kara, ikinci Suzan Azgın, üçüncü Nigar Karayiğit oldu. Turnuvada Küçük Erkeklerde; birinci Murat Cüce, ikinci Aykut Genç, üçüncü Emre Erceylan, Yıldız Erkeklerde; birinci Doğanay Güngör, ikinci Yusuf Vural, üçüncü Mehmet Demir, Genç Erkeklerde; birinci Muhammed Samancı, ikinci Sıddık Sunay, üçüncü Musa Soysal, Büyük Erkeklerde; birinci Salih Bilgin, ikinci İbrahim Akbağ ve üçüncü Atilla Serbest oldu.

Turnuva sonunda dereceye giren okullara ve ferdi başvuru yapan kişilere ödülleri sırasıyla takdim edildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ise Başkan Tahmazoğlu, turnuvaya desteklerinden dolayı plaket verdi.