Çavuşoğlu: Trabzon ağzından emziği alınmış çocuk gibi

Sivri dilli Fenerbahçeli, Beyaz Tv canlı yayınında Trabzonspor camiasını çok kızdıracak sözler söyledi.

Beyaz Tv'de Göktuğ Sevinçli'nin sunduğu "Derin Futbol" programına konuk olan Fenerbahçeli Ömer Çavuşoğlu, bordo mavili renklere gönül verenleri kızdıracak açıklamalarda bulundu.Çavuşoğlu "Bu Trabzonlular ağzında emziği alınmış çocuklar gibiler. Devamlı ağlıyorlar." dedi.

Çavuşoğlu: Trabzon ağzından emziği alınmış çocuk gibi

TRABZON EMZİĞİ ALINMIŞ ÇOCUK GİBİ
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in açıklamaları tepki gösteren Çavuşoığlu, Sadri Şener'e mafya babası benzetmesinde bulundu. Trabzonspor camiasını kızdıracak açıklamalarda bulunan Çavuşoğlu Bu Trabzonlular ağzında emziği alınmış çocuklar gibiler. Devamlı ağlıyorlar. Yeniliyorlar ağlıyorlar, berabere kalıyorlar ağlıyorlar." dedi.

BJK VE GS TRABZONSPOR'A YUMUŞAK DAVRANDI
Geçtiğimiz sezon Beşiktaş ve Galatasaray'ın her maçta Trabzonspor'a yenildiğini söyleyen Çavuşoğlu "Kasti değil ama yumuşak davrandılar. Bu sene Trabzon ne yaptı? Trabzonspor bu tempoda ilk 4'e girsin ben Ömer Çavuşoğlu değilim." diye konuştu.

FENERBAHÇE'NİN 25 MİLYON EUROSUNU LÜPLEDİLER
"Geçen senenin şampiyonu Fenerbahçe'dir" diyen Çavuşoğlu, Trabzonspor'un Fenerbahçe'nin Uefa'dan gelecek olan parasını gasp ettiğini söyledi. Çavuşoğlu sözlerine şöyle devam etti:
"Trabzonspor geçen sezon Fenerbahçe'nin 25 milyon eurosunu lüplemedi mi? Lüpledi. Buna rağmen sabahtan akşama kadar ağlıyorlar."

BEYAZ GAZETE