Sadri Şener'den Aydınlar'a sert tepki

TFF Başkanı Sadri Şener "Mehmet Ali Aydınlar Fenerbahçe gömleğini çıkarmıyor" dedi.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener Beyaz TV’de konuştu. Sadri Şener Göktuğ Sevinçli’nin sunduğu Vegol programında canlı yayında yaptığı bağlantıda bomba gibi açıklamalarda bulundu.

TFF Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve Fenerbahçe-Trabzonspor maçının hakemi Cüneyt Çakır’ı eleştiren Sadri Şener, “Ben TFF disiplin kuruluna savunma vereceğime, Fenerbahçe yönetim kuruluna ifade veririm daha doğru sonuç çıkar” diye konuştu.

Sadri Şener'den Aydınlar'a sert tepki

Sadri Şener, “Cüneyt Çakır’a 2 ay dinlenme cezası verilmeli Avrupa’ya da gitmesin çünkü orada hata yaptığında da Avrupa’da daha beter ceza veriyorlar” ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE GÖMLEĞİNİ ÇIKARMADI
TFF Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'a da sert ifadelerle yüklenen Sadri Şener " Fenerbahçe'yi başarısından dolayı kutluyorum. Bana az küfretselerdi daha iyi olurdu diye düşünüyorum ama TFF Başkanının bunu duyacağına inanmıyorum. Çünkü kendisini ikaz etme yaşına ve tecrübesi olmama rağmen, ikaz ettim. Yine Fenerbahçe gömleğini çıkarmadı. Etik kurulu raporunu açıklasın bunda ne mahsur var? 26 dosyayı bir açıklasın. " dedi.

AYDINLAR'I İKAZ ETMİŞTİM AMA...
"Ben kendisini seçimde ikaz ettim. 'Yönetime Fener'den Galatasaray'dan 4'er kişi alıyorsan, bizden de 4 kişi alacaksın' dedim. Ciddiye bile alınmadık orada. Böyle seçersen, hiç biri sana itiraz etmez. "

Ahmet Çakar da, Sadri Şener’e cevap olarak, “Bu akşam başkanın dediklerinin altına imzamı atıyorum” sözlerini kullanarak Trabzonspor camiasının haklılığını gösterdi.

BEYAZ GAZETE