Mersin İdman Yurdu'nda Galibiyet Sevinci Yaşanıyor

Spor Toto Süper Liginde Kardemir Karabükspor’u 5-3 yenen Mersin İdman Yurdu’nda büyük sevinç yaşanıyor.


Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Kardemir Karabükspor karşısında sergiledikleri kaliteli oyun nedeniyle gururlu olduklarını dile getirdi.

Ligde yeni olmalarına rağmen iyi performans sergilediklerini ifade eden Başkan Kahramanlı, “Karşılaşmanın daha ilk 10 dakikasında kalemizde 2 gol gördük. İlk yarıyı ise 3-2 mağlup kapatmamıza rağmen iyi bir performansla galip gelmesini bildik” diye konuştu
Karşılaşmanın zorlu geçeceğinin bilinciyle maça hazırlandıklarını anlatan Kahramanlı, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Ancak bu kadar zorlanacağımızı tahmin etmiyorduk. Bizim için sevindirici olan, ilk yarıyı geride kapatmamıza rağmen, maçtan kopmamamız. İkinci yarıda öyle bir oyun sergiledik ki, maçın son düdüğü çaldığında skor 5-3 bizim galibiyetimizi gösteriyordu. Skoru tersine çeviren bir maç, gücümüzü herkese gösterdi."
Kardemir Karabükspor galibiyetinin sevincini bir kenara bırakmak zorunda olduklarını belirten Başkan, “Çünkü hafta içinde ligin en zorlu takımlarından olan Eskişehirspor ile mücadele edeceğiz. Yarın itibariyle hazırlıklarımıza başlayarak, ligin ilk yarısında son 3 puanı da hanemize yazdırmak istiyoruz” dedi.