Masa Tenisi Turnuvası Sonunda Ödüller Sahiplerini Buldu

Şahinbey Belediyesi tarafından ‘25 Aralık Kurtuluş Etkinlikleri’ kapsamında düzenlenen masa tenisi turnuvasında dereceye girenler ödüllerine kavuştu.


Şahinbey Spor Salonu’nda düzenlenen ödül töreninde konuşan Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, turnuvaya katılan öğretmen ve öğrencilerin, etkinliği dünya çapında bir organizasyon olarak nitelendirdiğini ifade etti. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da turnuvaya 64 okul takımı ve 335 ferdi başvurunun yapıldığını hatırlatarak, “Turnuvamız başarılı bir şekilde sonuçlandı. Ben turnuvaya katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Turnuvada dereceye girenleri kutluyorum. Biz sporu seviyoruz ve bu tür etkinliklerin yaygınlaştırılmasını istiyoruz. Bildiğiniz gibi 119 okulumuzu ziyaret ederek okullarımıza masa tenisi hediye ettik. Amacımız masa tenisi sporunun geliştirilmesini sağlamaktır.” dedi.
Konuşmaların ardından, dereceye girenlere ödülleri takdim edildi. 64 okul takımının katıldığı turnuvada küçük bayanlar kategorisinde Özel Emine Nakıpoğlu İlköğretim Okulu birinci, Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu ikinci, Cemil Alevli İlköğretim Okulu üçüncü oldu. Yıldız bayanlar kategorisinde Yavuzlar İlköğretim Okulu birinci, Hayriye Osman Külekçi İlköğretim Okulu ikinci, Özel Cahit Nakıpoğlu İlköğretim Okulu de üçüncülüğe hak kazandı. Genç bayanlarda Avukat Mahmut Düşün Meslek Lisesi birinci, Gaziantep Lisesi ikinci, Nizip Hasan Çapan Anadolu Lisesi üçüncü oldu. Küçük erkeklerde ise sıralama Özel Mutafoğlu İlköğretim Okulu, Karataş İ.M.K.B İlköğretim Okulu, Sani Konukoğlu İlköğretim Okulu şeklinde oluştu. Yıldız erkeklerde Ziya Gökalp İlköğretim Okulu birinciliği, Özel Cahit Nakıpoğlu İlköğretim Okulu ikinciliği, Hayriye Osman Külekçi İlköğretim Okulu üçüncülüğü kazandı. Genç erkekler kategorisinde ise sıralama Özel Sanko Okulları, Özel Erdem Koleji ve Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi şeklinde oldu.