Hamit Altıntop, Real Madrid'de İlk Golünü Attı

İspanya La Liga`nın 17.

hafta mücadelesinde Real Madrid deplasmanda Sevilla`yı 6-2 mağlup etti. Real Madrid`de forma giyen Türk futbolculardan Hamit Altıntop takımının maçtaki son, kendisinin de ilk golünü attı. Real Madrid bu galibiyetle geçtiğimiz hafta kendi sahasında Barcelona`ya kaptırdığı liderlik koltuğunu ezeli rakibinden devraldı.
Ramon Sanchez Pizjuan stadında oynanan maçta Madrid ekibinin golleri 9, 40 ve 86. (p) dakikalarda Cristiano Ronaldo, 36. dakikada Callejon, 66. dakikada Di Maria ve 89. dakikada Hamit Altıntop`tan geldi.Sevilla`nın gollerini ise 69. dakikada Jesus Navas ve 92. dakikada Negredo kaydetti.
Maçın 44. dakikasında Real 3-0 galip durumdayken rakibine dirsek atan Pepe, ikinci sarı karttan oyun dışı kaldı. Sevilla`da da Manu del Moral 75. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

86. dakikada Karim Benzema`nın yerine oyuna dahil olan milli futbolcumuz Hamit şansını iyi değerlendirerek La Liga`da ilk golünü atmış oldu. Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho diğer Türk futbolculardan Nuri Şahin`i maç kadrosuna almazken Mesut Özil`e ise Sevilla karşılaşmasında forma şansı vermedi.
Öte yandan 3-1 kaybettikleri Barcelona karşılaşmasında hiçbir varlık gösteremediği için eleştiri yağmuruna tutulan Cristiano Ronaldo maçın ardından yaptığı açıklamada, kendisini eleştirenlerin futboldan anlamadığını söyledi. Yaptığı hat-trick`e atıf yapan Ronaldo, "Bu maç beni eleştirenlerin çenelerini kapamaya yeter. Ben artık yapılanlara alıştım. Ben takımıma konsantre olmuş durumdayım ve hakkımda ne konuştukları umurumda değil. Beni eleştirenler futboldan anlamıyor" dedi.