Beşiktaş Stoke City maçına sonradan giren Pektemek Samsun'da ilk 11'de

Beşiktaş Stoke City maçında sonradan oyuna girip gol atan Mustafa Pektemek, Samsun'da 11'de

Süper Lig'de bugün Samsunspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ta teknik direktör Carlos Carvalhal kadroda bazı değişikliklere gidiyor. Kalede Rüştü'ye görev verecek olan Portekizli teknik adam, Stoke Ciy maçında sonradan oyuna soktuğu ve attığı golle tribünleri coşturan Mustafa Pektemek'i de ilk 11'de oynatacak. Bu arada hafif ağrıları olan Portekizli golcüsü Hugo Almeida'yı da riske etmek istemeyen ve İstanbul'da bırakan Carvalhal'ın ileride Edu'ya forma vereceği öğrenildi. Edu, uzun bir aradan sonra forma giydiği Stoke City maçında ağları havalandırmayı başarmıştı.

Avrupa'da final oynamak istiyoruz

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Mustafa Pektemek, UEFA Avrupa Ligi'nde final oynamak istediklerini söyledi.

Kulübün twitter adresinden taraftarlardan gelen sorularını cevaplandıran Mustafa Pektemek, "UEFA Avrupa Ligi'nde final oynar mıyız?" şeklindeki soruya, "Beklentimiz o yönde, bunun için çok çalışıyoruz. İnşallah başarırız" yanıtını verdi.

Kendisi ile ilgili transfer haberlerinin gerçekle bir ilgisi olmadığını belirten golcü futbolcu, Beşiktaş'tan bir futbolcunun gol kralı olmasını isteyen bir taraftara, "Evet bence de vakti geldi. Hedefimde her zaman gol krallığı olduğunu belirtmek isterim" yanıtını verdi.

Gol anonsunda adının söylenmesinden çok etkilendiğini anlatan Mustafa Pektemek, "Çok güzel bir duygu, insan çok mutlu oluyor" ifadesini kullandı.

Maçlara her zaman kazanmak için çıktıklarına değinen Pektemek, şu anda kondisyon olarak istediği seviyede olmadığını ancak ikinci devrede daha iyi olacağını belirtti.

Mustafa Pektemek, "Takımda herkesle çok iyi anlaşıyorum, ama daha çok vakit geçirdiğim arkadaşlarım Cenk, İsmail, Necip ve İbrahim abi" dedi. Golcü futbolcumuz, takım içinde anlaşmazlık olduğu yönünde çıkan haberlere de itibar edilmemesini özellikle belirtti.

"Sana 'Mustafa Pektemek, Gol Demek' denilmesini nasıl buluyorsun?" şeklindeki bir soruyu yanıtlayan golcü oyuncu, "Taraftarımız beni böyle anıyor, ben de gurur duyuyorum" dedi.