Belözoğlu: Özür diliyorum

Emre Belözoğlu, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.

Bursaspor deplasmanında takım arkadaşı Cristian Baroni ile tartışan, sonra da teknik direktör Aykut Kocaman ile gerginlik yaşadığı gerekçesiyle yönetim tarafından kadro dışı bırakılan Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, basın toplantısı düzenledi.

Belözoğlu: Özür diliyorum

İşte Emre Belözoğlu'nun, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlediği basın toplantısındaki açıklamaları:

Geldiğiniz için herkese teşekkür ediyorum. Malum konuyla ilgili konuşacağım ve soru almayacağım. Gelirken de 'Bir şeyler yazayım' dedim. Spekülasyon olmaması için.

Futbol ailesi 3 Temmuz'dan beri sıkıntı yaşıyor. En çok da Fenerbahçe etkilendi. Hakkımda da iftira silsilesi başlatıldı. Ama bunların gerçek olmadığı ortaya çıktı. Fakat bu süreçte kendimi yorgun ve bitkin hissettim. bunlar da bizi bazen iyi-kötü anlamda motive etti. Bizi farklı yerlere götürdü. Son maçla ilgili bazı şeyler söyleyip, toplantıyı bitirmek istiyorum.

"YANLIŞ ANLAŞILMADAN DOLAYI OLDU"

Tarihinin en kötü dönemini yaşayan camiamızın bu sağlam duruşuna zarar verdiysem; bize inanan herkese üzüntü verdiysem, yönetimi, takım arkadaşlarıma ve Sayın Aykut kocaman'a sıkıntı verdiysem özür diliyorum. Olay tamamen aramızda. Yanlış anlaşılmadan dolayı meydana geldi.

"HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM"

Önemli olan Fenerbahçe'nin başarısı. Biz bugün varız, yarın yokuz. Bu sezon şampiyon olup, geçen sezon anamızın ak sütü gibi hakkımız olan şampiyonluğu perçinlemek istiyoruz. İkili ilişkilerimde hata yaptığım herkesten özür dilerim.

"VEDA DİYE BİR ŞEY YOK"

Fenerbahçeli Emre olarak futbolu bırakmak istiyorum. Veda diye bir şey yok. Kadro dışı bırakılmam söz konusu değil. Yapmamış olduğum bir hatadan dolayı ceza çekmem.

"FENERBAHÇE'DE KALMAK İSTİYORUM"

Mukavelem süresince, daha önümde 6 ay var, Fenerbahçe forması giyeceğim. Yollanmadığım sürece Fenerbahçe'de kalmak istiyorum. Ama beni istemeyenler çıkarsa da profesyonelce davranırım.

"KOCAMAN'A SAYGI DUYUYORUM"

Küçük olduğum için ben özür diledim. Aykut Kocaman'a çok saygı duyuyorum. Bu bir milat mıdır, değil midir bilmiyorum. Ayinesi iştir kişinin.