Tutuklu 8 Sporcu ve Yönetici Tahliye Edildi

Futbolda şike operasyonunda yaklaşık 5 aydır Metris Kapalı Cezaevinde tutuklu bulunan aralarında Beşiktaş Spor Kulübü Asbaşkanı Serdar Adalı ve antrenör Tayfur Havutçu’nun da bulunduğu 8 kişi tahliye edildi.

Cezaevi çıkışında siyah beyazlı taraftarlar tahliye edilen sporcu ve yöneticilere yoğun sevgi gösterisinde bulundu.

Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı, Beşiktaş eski Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, İbrahim Akın, İskender Alın, Ahmet Ateş, Ümit Karan, Korcan Çelikay, Abdurrahman Yakut Metris Cezaevi`nden tahliye edildi. Siyah beyazlı taraftarlar tutuklular tahliye edilmeden saatler öncesinde gelerek, Beşiktaş lehine tezahüratta bulundu. Taraftalar, futbolcuları meşaleler ile karşıladı. Tutuklu sporcu ve yöneticileri kalabalık bir basın ordusu takip etti. Beşiktaş’ın ikinci başkanı Metin Keçeli ile Beşiktaş’ın kalecisi Rüştü Reçber’in de aralarında bulunduğu onlarca sporcu ve yöneticinin yanı sıra tutukluların aileleri de yakınlarını karşılamak için cezaevine geldi. Ailesini ve arkadaşlarını karşısında gören Havutçu ile Adalı uzun süre eş ve çocuklarına sarılarak hasret giderdi.

Tutukluların dışarı çıktığı sırada taraftarlar yoğun sevgi gösterisinde bulundu. Grup ile polis arasında arbede yaşandı. Çevik kuvvet polisi taşkınlık çıkaran gruba müdahale etti.
Aracının açılır tavanına çıkan Havutçu kalabalığı selamladı. Tutuklu bulunan arkadaşlarını karşılamak için cezaevine geldiğini belirten Beşiktaş’ın kaptanı İbrahim Toraman ise çok mutlu olduğunu ifade etti.