Beşiktaş - İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçında İlk 11'ler Belli Oldu

Spor Toto Süper Lig`de 15.

hafta mücadelesinde karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasındaki karşılaşmanın takım kadroları belli oldu.

Son 3 lig maçını kazanan Beşiktaş, evinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor`u konuk ediyor. Fi-Yapı İnönü dışında oynadığı son 4 lig ve Avrupa kupası maçında rakiplerine şans tanımayan Beşiktaş, ligin dişli takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında kazanarak çıkışını devam ettirme amacında.
Konuk takım ise son haftalardaki düşüşü noktalandırmak için Fi-Yapı İnönü`de galibiyet kovalayacak. İki takımın da önemli eksikleri var. Beşiktaş`ta Simao ve Mehmet Aurelio`nun yanısıra Manisaspor maçında sakatlanan Quaresma da forma giyemiyor.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor`da ise takımın yıldızı Webo yok. Geçtiğimiz hafta şike soruşturması ve iddianamede adı geçtiği için forma giydirilmeyen ve tartışmalara neden olan Can Arat ise ilk 11`de takımdaki yerini aldı.

Bu arada, Beşiktaş ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasındaki zorlu 90 dakikayı Beşiktaş`ın eski golcülerinden Bobo da tribünlerden izleyecek.

Mücadelede hakem ve takım kadroları şöyle:
Stat: Fi- Yapı İnönü
Hakemler: Hüseyin Göçek, Mustafa Emre Eyisoy, Orkun Aktaş
Beşiktaş: Cenk Gönen, Hilbert, Sivok, Egemen Korkmaz, İsmail Köybaşı, Fabian Ernst, Necip Uysal, Fernandes, Veli Kavlak, Mustafa Pektemek, Almeida
İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Hasagiç, Rızvan Şahin, Can Arat, Zayatte, Ekrem Ekşioğlu, Visca, Cihan Haspolatlı, Mahmut Tekdemir, Doka, Holmen, Metin Akan.