İstanbul Güngörenspor Son Dakikalarda Kaybetti

Bank Asya 1.

Lig`in 15. haftasında İstanbul Güngörenspor, Sakaryaspor karşısında 2 defa öne geçtiği maçı 86. dakikada yediği gol ile 3-2 kaybetti.

İstanbul Mimar Yahya Baş Stadı`nda oynanan müsabaka sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan İstanbul Güngörenspor Teknik Direktörü Ömer Can Göksu, istedikleri gibi giden bir maçı kaybettiklerini belirterek, "Takımımızın son haftalarda göstermiş olduğu direnç galip gelme adına ve Rizespor karşısında almış olduğumuz beraberlik adına bu çatan galibiyet ile ayrılmayı planlamıştık. Maç tamamen umduğumuz gibi giderken, golleri de bulurken hiç hesaplamadığımız, kendi hatalarımızdan dolayı kaybettik.Her iki takımında beraberliğin işine yaradığı maçta Sakaryaspor galip geldi. Hataları yapan ve pozisyona giren taraf bizdik ama gol bölgelerinde beceri kullanan da Sakaryaspor oldu. Sakaryspor`a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyoruz" dedi.

İstanbul Güngörensporlu oyuncu Özgür Ergün, maça çok iyi başladıklarını ifade ederek, "Erken de golü buldu. Arkasında da çok basit bir gol yedik. 2. golü bulup öne geçtik ancak ilk yarı bitmeden yine gol yedik. İkinci yarı muhteşem bir oyun oynadık. Girdiğimiz gol pozisyonlarımız var. Ama atamadık. Son dakikada risk aldık. Rakibimiz de aldığımız riski değerlendirdi ve öne geçti. Maçı kaybettiğimiz için üzüntülüyüz" şeklinde konuştu.

Bir diğer İstanbul Güngörensporlu oyuncu Mehmet Uğur Tülümen ise, maça muhteşem bir başlangıç yaptıklarını vurgulayarak, "Öne geçmemize rağmen basit goller yedik. Sadece defans olarak değil takım olarak kötü savunma yaptık. 2. yarıya iyi başlamamıza rağmen girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Rakibimiz girdiği tek pozisyonu değerlendirdi ve maçı kaybettik üzüntülüyüz" diye konuştu.

SAKARYASPOR CEPHESİ Basın toplantısına katılan Sakaryaspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım ise, iki defa duran toptan gol yediklerini söyleyerek, "Maç çok ilginç başladı. Duran toptan gol yedik. Arkasında hemen karşılık verdik. Sonra tekrar bir duran toptan gol yiyip geriye düştük. Ama akabinde yine golü bularak beraberliği yakaladık. Ve maçta arka arkaya pozisyonlar oldu. İkinci yarı coşkuyu disipline edip kontra atağa dönen oyunu oynamak istedik. Ortada geçen bir maç oldu. Daha önce son dakikalarda kaybediyorduk ancak bukez biz kazandık. Kaderin garip bir cilvesi olsa gerek" ifadelerini kullandı.

Sakaryasporlu oyuncu Muharrem Efe de, izleyenlere güzel bir maç izlettiklerinin altını çizerek, "Baya gol pozisyonu oldu. Uzun haftalardır galip gelememenin sıkıntısını takım olarak üzerimizde hissediyorduk. Bugün alacağımız galibiyete de çok fazla ihtiyacımız vardı. Bank Asya`da kalmayı isteyen takım biziz. Biz bunun farkındayız. Hep son dakikalarda yediğimiz goller ile mağlup oluyorduk. Daha önceki maçları 80 dakika oynasak ilk 6 takım arasında olabilirdik. Bu kez son dakikada kazanmak bize nasipoldu. Güzel bir galibiyet oldu. Aslında rakibinde pozisyonları vardı. Ama bu bizim coşkulu oynamamamızdan kaynaklandı" diye konuştu

Sakaryasporlu bir başka oyuncu Yunus Akman ise, galip geldikleri için mutlu odlularını söyleyerek şöyle konuştu: "Bugün rakiplerimizden birisiyle oynadık kesinlikle kazanmamız gerekiyor. İki defa yenik duruma düşmemize rağmen geriden gelerek rakibimizi yakaladık. Galip geldiğimiz için mutluyuz."

Kaynak: İHA