7 Ocak Engelliler Sezona Galibiyetle Başladı

Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol 2.

Ligi D grubunda mücadele eden Osmaniye 7 Ocak Bedensel Engelliler Basketbol Takımı yeni sezona Mersin Engelliler Basketbol Kulübü galibiyeti ile başladı.
Spor salonunda oynanan ligin ilk maçında rakibini 81-18 yenen 7 Ocak Engelliler takımı sporcuları alınan galibiyetle büyük sevinç yaşadı.

Maç boyunca rakibine üstün bir oyun sergileyen takımın kulüp başkanı Muttalip Altun hedeflerinin şampiyon olduklarını belirterek, “Bu sezon iyi bir hazırlık aşaması geçirdik. İyi bir takımız. Geçen seneki kadromuzu koruyarak 1-2 takviye daha yaptık. İnşallah bundan sonraki maçlarda hep böyle rahat geçer ve lig sonunda şampiyonluğu burada hep birlikte kutlarız.” dedi.

Geçtiğimiz sezon son haftalardaki kötü sonuçlar neticesinde şampiyonluğu kaçırdıklarını bu sezon ise daha temkinli ve emin adımlarla ilerleyeceklerini ifade eden Altun gruplarında 7 takımın mücadele ettiğini söyledi. Altun, sözlerini şöyle tamamladı:
“Grubumuzda bizim dışımızda Mersin Fiziksel Engelliler, Mersin Engelliler, Düziçi Engelliler, Silifke Belediyesi Engelliler, Dörtyol Engelliler, Antakya Yaşama Sevinci Engelliler takımları yer alıyor. Biz iyi hazırlandığımız sezonu şampiyonlukla tamamlamak istiyoruz. Bunun için elimizde yeterli güçte sporculara sahibiz.”