A Milli Takım Aday Kadrosu Toplandı

EURO 2012 Avrupa Şampiyonası Play-off müsabakasında Hırvatistan ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı Swiss Otel`de toplanarak kampa girdi.

Spor Toto Süper Lig`in 10. haftasının sona ermesiyle Hırvatistan maçının hazırlıklarına başlayacak olan Ay-yıldızlılar, bu akşam toplanmaya başladı

Swiss Otel`e gelen milli futbolcular Hırvatistan maçı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Otele ilk olarak gelen Bursasporlu oyuncu Ozan İpek, tüm Müslüman aleminin kurban bayramını kutlayarak sözlerine başladı. Final niteliğinde bir maç oynayacaklarının altını çizen İpek, "Herkes bunun bilincinde. Kendi evimizde avantajlı bir skor elde etmek istiyoruz. Bizim tüm turnuvalarda olmamız lazım. Umarım iyi bir skor elde ederiz" dedi.

Genç futbolcu, şuan için form ve fizik olarak iyi durumda olduğunu ifade ederek A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink`ten forma beklediğini söyleyerek, "Eğer şans gelirse en iyi şekilde de değerlendirmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Milli takımın gurbetçi oyuncularından Hamburg forması giyen Gökhan Töre, olumlu bir kamp dönemi geçirmek istediklerini dile getirerek, "inşallah Avrupa Şampiyonası`na gireriz. İyi bir takıma sahibiz. Ama rakibimiz de çok iyi. İnanıyorum ki Hırvatistan`ı yeneceğiz. İyi bir kamp dönemi geçirip ilk maçı alıp Zagrep`te de umduğumuzu alıp şampiyonaya gideriz" diye konuştu.

Bayern Leverkusenli futbolcu Ömer Toprak, Hırvatistan maçının zor geçeceğini beklediğini ifade ederek "Umarım iyi bir skor elde ederiz. Önemli olan tur atlamak. İnşallah bunu yapabiliriz" ifadelerini kullandı. EMRE BELÖZOĞLU: "BEN DE TAM HAZIR OLMASAM DA KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM" Hırvatistan maçıyla yeni bir heyecanın başladığına vurgu yapan kaptan Emre Belözoğlu, "Milli takımın 2 tane çok önemli maçı var. Bu maçlara elimizden geldiğince hem fiziki hem de mental olarak konsantre olup son zamanlarda hepimizi üzen olaylardan sonra ülkemizi sevindirmek istiyoruz. Avrupa şampiyonasını 2008`de yaşayan arkadaşlarımız var. Çok güzel duygulardı. Tekrar yaşamak istiyoruz. İnşallah verimli bir kamp olur. Fizik olarak hemen hemen tüm oyuncular hazır olarak gelecektir. Geçen kamp dönemindeliglerin geç başlamasından dolayı sorun yaşadık. Şimdi inanıyorum bu açıklar kapandı. Ben de tam hazır olmasam da kendimi iyi hissediyorum" açıklamasında bulundu

Ay-yıldızlı takımın deneyimli kalecisi Volkan Demirel ise, Türkiye`de alacakları güzel bir galibiyet ile deplasmana gitmek istediklerini vurgulayarak şöyle konuştu: "Hem İstanbul`da avantajlı bir skor elde etmek istiyoruz hem de deplasmanda alacağımız iyi skorla Avrupa Şampiyonası`na gitmek istiyoruz. Son Avrupa Şampiyonası`nda milli takım olarak çok güzel bir günler geçirdik ve bayrağımızı dalgalandırdık. Türk milleti bunları hak ediyor. Yine aynı duyguları yaşatıp bayrağımızı dalgalandırmak istiyoruz."

Kaynak: İHA