Nurullah Sağlam: Beni Üzen Maçın 0 - 0 Bitmesi


Spor Toto Süper Lig`de Galatasaray`la 0-0 berabere kalanan Mersin İdman Yurdu`nda teknik direktör Nurullah Sağlam, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, zorlu bir maç yapacaklarını bilerek İstanbul`a geldiklerini dile getirerek, "Galatasaray`ın bizi iyi analiz etmiş olacağını tahmin ediyorduk ve beklediğimiz gibi de oldu. Özellikle ilk yarıda topu kendimizde tutmayı başardık. Ancak, ikinci yarıda zaman zaman sıkıntılar yaşadık. Galatasaray, taraftarının da desteğiyle üzerimize daha çok geldi. O bölümde ise iyi savunma yapmaya çalıştık. Her şeye rağmen kazanabilirdik de kaybedebilirdik de. Beni üzen, maçın 0 - 0 bitmesi. Keşke 3-3 bitseydi.`` ifadelerini kullandı.

Mersin İdman Yurdu futbolcusu Mustafa Keçeli ise her iki takım için de iyi bir maç geçtiğini kaydederek, "Penaltıyı atsak farklı olabilirdi belki. Galatasaray`ın da pozisyonları vardı. Bizim açımızdan iyi bir sonuç beraberlik.`` diye konuştu.

Diğer bir futbolcu Erhan Güven de "Bu atmosferde maçın zor geçeceğini biliyorduk. ilk yarı top daha çok bizde kaldı ve gol fırsatları da yakaladık; ama değerlendiremedik. Biz iyi bir takımız ve iyi bir yoldayız.`` şeklinde konuştu.