Galatasaray: 0 - Mersin İdman Yurdu: 0

Stat: Türk Telekom Arena
Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu
Galatasaray: Muslera 7, Eboue 6, Ujfalusi 6, Semih 7, Hakan 4, Kazım 4, Sabri 4(Dk.

46 Ayhan 5), Selçuk 4, Melo 4, Riera 4(Dk. 46 Sercan 4), Elmandar 5
Mersin İdman Yurdu: Sehic 7, Erhan 7, Erman 6(Dk. 60 Nduka 5), İbrahim 6(Dk. 81 Kamanan 4), Çağdaş 6, Yahia 5, Hakan 7, Mustafa 5(Dk. 73 İlhan 4), Hasan 6, Moritz 5, Nobre 6
Sarı Kartlar: Dk. 12 İbrahim, Dk. 21 Ben Yahia, Dk. 23 Nobre, Dk. 81 Çağdaş (Mersin İdman Yurdu), Dk. 45 Muslera, Dk. 83 Semih (Galatasaray)
Spor Toto Süper Lig`de Galatasaray ile Mersin İdman Yurdu golsüz berabere kaldı.

49. dakikada topla buluşan Melo, yaklaşık 30 metreden çok sert vurdu; meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.

54. dakikada rakibinden çok sıyrılın Melo, topu Elmander’e aktardı. Bu futbolcu da bekletmeden vuruşunu yaptı; ancak meşin yuvarlak Mersin İdman Yurdulu futbolculara çarparak uzaklaştı.

60. dakikada Nduka, çok net pozisyonda topu Muslera’ya çarptırdı. Muslera’dan seken topu tekrar kontrölüne alan Nduka tekrar vuruşunu yaptı; ancka meşin yuvarlak bu sefer de üst direkten döndü. Nduka’nın üçüncü müdahalesinde hakem faul kararı verdi.

65. dakikada Selçuk’un sol kanattan ortasında ceza alanı içinde bulunan Hakan’ın kafasında kaleci Sehic topu uzaklaştırdı.

70. dakida orta sahada kaptığı topla ceza alanına yaklaşan Ayhan, müsait pozisyondaki arkadaşı Kazım’a topu aktardı. Bu futbolcu da vuruşunu yaptı, meşin yuvarlak kaleci Sehic’in kucağında kaldı.

76. dakikada Selçuk’un pasıyla ceza alanına girip kaleci Sehic’ten sıyrılan Elmander’in vuruşunda meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.

Kalan dakikalarda da gol olmayınca karşılaşma golsüz berabere tamamlandı.