Fatih Terim: Aklımızda Olmayan Bir Puan Kaybı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Mersin İdman Yurdu`yla berabere kaldıkları maçtaki puan kaybının akıllarında olmadığını söyledi.


Spor Toto Süper Lig`de 0-0 berabere kaldıkları Mersin İdman Yurdu maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan teknik direktör Fatih Terim, seyredenler için keyifli bir maç olduğunu belirterek, ``İki taraf da kaybettiği 2 puana hayıflanabilir. Bizim açımızdan gol pozisyonu çok olan, ama rakibin de bir penaltı kaçırdığı, direkten topunun döndüğü bir karşılaşma. İkinci yarı çok gol pozisyonu ürettik. Ancak, bazen olmayınca olmuyor. Mersin İdman Yurdu`nu da tebrik etmek lazım. Pozitif oyun adına güzel örnekler verdiler. İlk yarıda özellikle bütün etkili adamlarımızı kovalayarak, bizi oynatmamaya çalıştılar. Aklımızda olmayan bir puan kaybı, ama bazen lig maratonunda bunlar da oluyor.`` şeklinde konuştu.

FATİH TERİM`DEN BASINA SİTEM
Transfer çalışmaları olup olmadığı yönündeki bir soru üzerine Fatih Terim, son dönemde basına bu konuyla ilgili yansıyan çok sayıda haber olduğunu dile getirerek, ``Bir çok haber, liste okuyoruz. Kulübün internet sitesinde yalanlıyoruz ama yetişemiyoruz." siteminde bulundu.

Terim, şöyle konuştu: "Bir takım isteklerimiz olduğunu zaten ifade ettik. Şu anda belirlenmiş herhangi bir isim yok. Bu kadar ismi nerede, nasıl barındıracağız ben de bilmiyorum. Özellikle son 1 haftadır almadığımız oyuncu kalmadı. Bu durum, takımdaki bazı oyuncuları rahatsız ettiği için üzerinde duruyorum. Transfer dediğiniz zaman, belirli bir grubun ortaklaşa karar verdiği isimler üzerinde yapılan çalışmalardır. Herkesin keyfine göre yapılan çalışmalar değildir.``
Galatasaray kalecisi Fernando Muslera ise uyum sürecini giderek aştığını kaydederek, "Kötü oynayınca eleştirilmek normal. Ben her geçen gün daha iyiye gittiğimi düşünüyorum. Arkadaşlarımı daha iyi tanımaya başladım. Bu oyunuma da yansıyor. Bugün de önemli bir kurtarış yapıp, iyi bir oyun çıkardım.`` diye konuştu.

Albert Riera da adaptasyon sıkıntısı yaşayıp yaşamadığı yönünde bir soruya, "Ben adaptasyon sürecine çok inanmıyorum aslında. Futbol, her yerde futbol. Bir maçta iyi, başka bir maçta kötü oynanılabilir. Aslında bireysel olarak değil, takım olarak bakmak lazım. Geçen hafta iyiydim, bugün iyi oynayamadım. Gelecek maçta yine iyi oynayabilirim.`` yanıtını verdi.