Fenerbahçe'de Ankaragücü Mesaisi Sürüyor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig`in 13.

haftasında Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Can Bartu Tesisleri`nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Koordinasyon ve şut çalışmalarının ardından antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı. Gribal enfeksiyon nedeniyle 2 gündür antrenmanlara çıkamayan Özer Hurmacı, bugünkü çalışmanın tamamında yer aldı. Şut çalışmasında sol kasık bölgesinde ağrı hisseden Emre Belözoğlu, tedbir amaçlı olarak antrenmanı yarıda bıraktı.

Çift kale maçın son bölümünde girdiği bir ikili mücadelede Bienvenu sakatlandı. Oyuncunun sağ üst ön baldırına bandaj yapılırken, Sarı-lacivertli oyuncu yürüyerek tesislere gitti. Bienvenu`nün sağ üst adalesinde zorlanma ve sertleşme tespit edildiği belirtildi.

Bu arada, Caner Erkin ve Serkan Kırıntılı, Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Tedavileri süren Mehmet Topuz ve Sezer Öztürk antrenmana çıkmadı. Bu arada dün akşam gıda zehirlenmesi geçiren ve Universal Hastaneler Grubu`na bağlı Universal Çamlıca Hastanesi`nde tedavi gören Serdar Kesimal da antrenmana katılmadı. Serdar Kesimal`ın bugün taburcu olması bekleniyor

Fenerbahçe, Ankaragücü maçı hazırlıklarını yarın saat 18.00`de yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: İHA