Fenerbahçe, Ankaragücü Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Spor Toto Süper Lig`de cumartesi günü Ankaragücü ile karşılaşacak Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Sarı - lacivertlilerde gıda zehirlenmesi geçiren Serdal Kesimal`in, geceyi Universal Çamlıca Hastanesi`nde geçirdiği ifade edilirken, bu futbolcu antrenmana katılmadı.

Fenerbahçe`nin Samandıra`daki Can Bartu Tesisleri`nde Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda sarı - lacivertliler, ısınma hareketlerinin ardından şut çalışması ve dar alanda maç yaptı. Çift kale maçta Semih, attığı şık golle formda olduğunu gösterdi.

Antrenmana gıda zehirlenmesi geçiren Serdar Kesimal`ın yanı sıra tedavileri süren Mehmet Topuz ve Sezer katılmazken, Caner ile kaleci Serkan Kırıntılı bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı çalışmalar yaptı.
Rahatsızlığı nedeniyle iki gündür antrenmanda yer almayan Özer ise bugünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Bu arada Emre Belözoğlu, top kapma çalışmasının ardından antrenmanı yarıda bırakarak tesislere girdi.

Öte yandan gıda zehirlenmesi nedeniyle geceyi Universal Çamlıca Hastanesi`nde geçiren Serdar Kesimal`ın bugün taburcu olacağı bildirildi.


SEZER`İN TEDAVİSİ
Sağ arka adalesindeki yırtık nedeniyle tedavisi süren Sezer`e yoğun bir iğne tedavisi uygulandığı belirtildi. Kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık`ın Sezer`e özel bir tedavi yöntemi uyguladığı belirtildi.

Kulüp doktoru Karanlık`ın bu tedavi yönteminde hastanın kendi kanını alarak, özel bir aletle `sentrifuj` aletinde kanın içindeki tamir edici hücreleri plazmalarını ayırdığı, daha sonra da tam sakat olduğu bölgeye milimetrik olarak ultrason kontrolünde enjekte ettiği kaydedildi.
Karanlık`ın, daha sonra 15 farklı ilaçla özel bir karışım hazırladığı, bu karışımda hayvansal kan (Avrupa`da özel bir yerde üretilen buzağı kanı) da karıştırılarak özel bir çalışma yapıltığı belirtildi. Bu karışım sakatlık bölgesine enjekte ediliyor. Her iki tedavi yöntemi sakatlığının gelişimine göre sırasıyla uygulanıyor. Sakatlığının gelişimi her gün kontrol ediliyor. Futbolcuların da sakatlıktaki iyileşmeyi hissettikçe daha da gönüllü olarak tedaviye katıldıkları ifade edildi.


ALEX, DEREAĞZI`NDA ALTYAPI OYUNCULARIYLA BULUŞACAK
Bu arada Fenerbahçe takım kaptanı Brezilyalı futbolcu Alex, Lefter Küçükandoyadis Tesisleri`nde altyapıdaki minik futbolcularla bir araya gelecek.
Sarı - lacivertli teknik heyetin aldığı karar gereği bundan sonra belli aralıklarla A takım oyuncuları altyapı oyuncularıyla bir araya gelecek.