Mersin İdmanyurdu Galatasaray’ı Farklı Bir Oyunla Yenmeye Çalışacak

Spor Toto Süper Liginin 10’ncu haftasında Mersin İdmanyurdu Galatasaray’ı farklı bir oyunla yenmeye çalışacak.


Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, her iki takım içinde zorlu geçecek karşılaşmada Galatasaray’a karşı normal anlayışlarından farklı bir oyun sergileyebileceklerini belirtti.

Mersin İdmanyurdu Galatasaray ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını Macit Özcan Spor Tesislerinde sürdürdü.
Teknik Direktör Nurullah Sağlam`ın nezaretinde gerçekleşen antrenman ısınma koşusu ile başladı. Açma germe egzersizleriyle devam eden çalışmada 5`e 2 oyun ve ana bölümde yarı sahada çift kale oyun oynandı. Antrenmana Hakan Arıkan, Zurita, Erman fizyoterapist eşliğinde devam etti.

Teknik Direktör Nurullah Sağlam antrenman sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Galatasaray genel anlamda kendileri gibi yeni kurgulanan bir takım olduğunu farklılığının yıllardır bu ligde olması olduğunu ifade etti.

Her şeye rağmen onlarında istikrarsız bir görüntüleri olduğunu anlatan Sağlam, “Zaman zaman çok iyi işler yaptıkları gibi zaman zaman kötü işler yapıyorlar. Bizde bu istikrarsızlığı gösteriyoruz zaman zaman. İki takım açısından da zor bir müsabaka. Özellikle biz normal anlayışımızdan biraz farklı oynayabiliriz Galatasaray’a karşı. İki taraf açısından da çok kolay bir maç olmayacak. Ama gerçekten muhteşem bir stadta oynayacağız bunun hakkını vermeye çalışacağız” diye konuştu.

Takımda kırmızı kart cezalısı Josef Boum’un eksikliğinin bulunduğunu belirten Sağlam Kaleci Hakan’ın sıkıntısı bulunduğu başka bir eksiklerinin bulunmadığını kaydetti.
Sağlam, maçın yapılacağı Arena stadının zemininin ise maça hazırlanmasını beklediklerini ifade etti.
Futbolculardan İlhan Özbay ise Gençler Birliği galibiyetini unuttuklarını söyledi. “Önümüzdeki günlerde ligin iyi takımlarından büyük takımlarından Galatasaray ile mücadelemiz var” diyen Özbay, “Çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürüyor. İnşallah İstanbul’a gidip istenilen sonucu alıp Kurban Bayramında taraftarımıza hediye etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.