Çakar'ın bu sözleri ortalığı karıştıracak

Beyaz Tv futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Türkiye'nin aylardır beklediği Etik Kurulu Raporunu canlı yayında açıkladı.

Beyaz Tv'de yayınlanan "Ve Gol" programına telefonla katılan Ahmet Çakar Etik Kurulu'nun raporunda Fenerbahçe, Sivasspor ve Mersin İdman Yurdu yöneticilerinin şikeyle ilgili olduğu kanaatine varıldığı öne sürdü.

ETİK KURULU RAPORUNU AÇIKLADI

Futbol Federasyonunun Şike ve Teşvik Primi iddiası ile yürütülen soruşturmayı incelemek ve rapor vermek üzere kurduğu beş kişilik hukukçulardan oluşan kurul son kararını verdi. Türk Futbolunun kaderini belirleyecek olan Etik Kurulu Raporunu canlı yayın açıklayan Ahmet Çakar " Etik Kurulu Raporu'nda Fenerbahçe, Sivasspor ve Mersin İdman Yurdu'nun başkanı ve idarecileri nezdinde şike işine karıştıkları tespit olunmuştur diye bir ifade var." dedi.

Çakar'ın bu sözleri ortalığı karıştıracak

KARAR YENİ YILA KALAMAZ
Eğer savunma almadan ceza veremeyiz derse ki, evrensel hukukun temel maddesidir bu. O zaman Adalet Bakanlığı'ndan özel izin alınır. Ve TFF Disiplin Kurulu üyeleri ya Metris'te, yada adliyede o kişilerin savunmasını alabilir. TFF'nin kişiler ve takımlarla ilgili vereceği karar asla yeni yıla kalamaz.

BİR SİYASETÇİNİN ADI GEÇİYOR
Bomba gibi iddialarına devam eden Ahmet Çakar, kurulun raporunun Mersin İdman Yurdu'yla ilgili olan bölümünde çok önemli bir siyasetçinin de isminin geçtiğini öne sürdü. Çakar iddiasını şu sözlerle açıkladı:
"Ve maalesef Mersin İdman Yurdu'nun faaliyetlerinde önemli bir siyasetçinin adı geçiyor. "

O siyasetçinin ismin vermek istemeyen Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı'nın siyasetçinin hangi partiden olduğunu sorması üzerine Çakar siyasi partinin ismini ağzından kaçırdı. "Ak..." diyerek Ak Parti'yi işaret eden Ahmet Çakar, o sözler sonrası hemen sözlerini düzelterek "Önemli bir siyasetçinin adı geçiyor" o kadar dedi.

BEYAZ GAZETE