Ali Koç'tan Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı'ya Suçlama

Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç, TFF yöneticileri Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı tarafından yanlış yönlendirildiğini öne sürerek, istifa etmelerini istedi.


Fenerbahçe Kulübü yöneticileri, CAS’ta devam eden dava ile ilgili gelişmelere dair bir basın toplantısı düzenledi. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 1907 Tribünü`nde düzenlenen basın toplantısında yöneticilerden Ali Koç, avukat Emin Özkurt CAS davasının takibi hakkında kamuoyunu bilgilendirdi.
Asbaşkan Ali Koç, Fenerbahçe`nin Şampiyonlar Ligi`ne alınmayarak haklarının kurguyla gasp edildiğini iddia ederek, "Başkan ve yöneticilerimizi yönetilen kampanya bizleri üzmüştür. TFF süreçteki açıklamaları, Türkiye`de farklı UEFA`da farklı çıkmıştır. Yapılan bilgilendirmelerde Türkiye`de `Fenerbahçe şike yaptığı iddia ediliyor` şeklinde. UEFA`ya gönderilen yazıda ise `Fenerbahçe şike yaptı` deniyor. " diye konuştu.

Koç, Türkiye Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve UEFA Özel Yetkili Savcısı Pierre Corno`nun TFF yöneticileri Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı tarafından yanlış yönlendirildiğini öne sürdü. Ali Koç, iki yöneticiden istifa etmelerini istedi.