Fenerbahçe`de Sakatlanan Sezer, Sahayı Sedyeyle Terk Etti

Spor Toto Süper Lig`de cumartesi günü Ankaragücü ile karşılaşacak Fenerbahçe, 1 günlük iznin ardından hazırlıklarına başladı.

Antrenmanda Emre ile ikili mücadelede yerde kalan Sezer, sahayı sedyeyle terk etti.

Can Bartu Tesisleri`nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenmana, tedavisi süren Mehmet Topuz`un yanı sıra sol diz iç bağlarında 1. derece zorlama Caner, gribal enfeksiyon geçiren Uğur ve Özer katılmazken, kaleci Serkan Kırıntılı takımdan ayrı çalışmalar yaptı.
Sarı - lacivertliler 1 saat 35 dakika süren ve koşu ile ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda dar alanda çift kale maç yaptı. Kıran kırana geçen antrenmanda Emre, dar alanda top kapma çalışmasında Sezer`e oldukça sert bir müdahalede bulundu. Acı içerisinde yerde kalan Sezer, tedavisinin ardından çalışmaya devam edemedi ve sedyeyle sahayı terk etti. Bu arada Sezer`e tesislerde soğuk pres yapıldığı ve öğle saatlerinde ise MR`ının çekileceği kaydedildi.


GÖKHAN GÖNÜL VE ZİEGLER KORKUTTU
Antrenmanda Ziegler, Volkan ile Gökhan da Orhan Şam ile girdiği mücadelelerde sakatlanırken, her iki futbolcu da tedavilerinin ardından çalışmaya devam etti.

Sarı - lacivertliler, yarın saat 11.00`da yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.