Canlı yayında doğum günü kutlaması

Eski hakem ve Telegol yorumcusu Erman Toroğlu'na canlı yayında doğum günü sürprizi yapıldı.

Kanaltürk ekranlarında yayınlana Telegol programında canlı yayında olan Erman Toroğlu'na, pasta ile doğum günü sürprizi yapıldı. Erman Toroğlu2nun 63. yaş günü kutlaması canlı yayında yapılınca ortaya renkli görüntüler çıktı.

CANLI YAYIN SÜRPRİZİ
Tarihlerin 29 Kasım'ı göstermesiyle stüdyoya gelen pasta ile Erman Toroğlu”na güzel bir yaş günü sürprizi yapıldı. Telegol'de canlı yayında futbol tartışılırken bir anda doğum günü şarkısı olan " happy birthday to you" yankılanmaya başladı. Doğum günü şarkısının çalmasıyla birlikte şaşıran Erman Toroğlu, Serhat Ulueren'in elinde doğum günü pastası ile gelmesi ile bir başka şaşkınlık daha yaşadı.

Canlı yayında doğum günü kutlaması

LAFI AĞZIMA TIKTIN
Serhat Ulueren'e bu jest nedeniyle teşekkür eden Toroğlu "Helal olsun Serhatcım. Vallaha billaha tam alınıyordum ama beni mahcup ettiniz. Valide hanım 24 Kasım diye söyler ama herkes 29 Kasım'ı doğum günüm olarak bilir. Tam herkesin canlı yayında doğum günü kutlanıyor benimki kutlanmıyor diyecektim, lafı ağzıma tıktı benim." dedi.

AĞLAMAYANA PASTA YOK
Ziya Şengül ise kendisinin de 5 gün önce doğum günü olduğunu ifade ederek "Şansımı seveyim benim doğum günüm de 5 gün önceydi." dedi. Erman Toroğlu ise Ziya Şengül'e "Ağlamayan çocuğa doğum günü pastası yok" diyerek takıldı.

ŞARKIYI BİRLİKTE SÖYLEDİLER
Bu sözlerin ardından doğum günü pastasını Erman Toroğlu ve Ziya Şengül birlikte üflediler. Erman Toroğlu'nun mesai arkadaşları Gökmen Özdenak ve Kaya Çilingiroğlu'da Erman Toroğlu'nun doğum günü kutladılar. Gökmen Özdenek'ın Ahmet Çakar'la birlikte "happy birthday to you" şarkısını söylemesi ise canlı yayında renkli anların yaşanmasına neden oldu.

BEYAZ GAZETE