Semih Erden Spor Salonu Açıldı

Bayrampaşa Belediyesi tarafından yaptırılan ve milli oyuncu Semih Erden`in isminin verildiği spor salonunun açılışı Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç`ın katılımı ile gerçekleştirildi.

Açılışa salona ismi verilen Semih Erden`in yanı sıra, Gençlik ve Spor Bakanı Suta Kılıç, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Spor Genel Müdür Yardımcısı Tamer Taşpınar, İstanbul Spor İl Müdürü Numan Güzey, TBF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Osman Tobay, A Milli Takım Menajeri Harun Erdenay, Milli Takımlar İdari Menajeri Barbaros Akkaş, Erkek Milli Takımlar TeknikKoordinatörü Bogdan Tanjevic, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak çok sayıda davetli ve basın mensubu katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın okunması ile başlayan açılış töreninde ilk olarak folklor ekibi gösterisi yapıldı. Daha sonra ise katılımcılardan Semih Erden, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş`ın konuşmalarıyla organizasyon sona erdi.

Kaynak: İHA