İstanbul Güngörenspor - Karşıyaka Maçının Ardından

Bank Asya 1.

Lig`in 1. haftasında İstanbul Güngörenspor kendi evinde ağırladığı Karşıyaka`ya 3-1 mağlup oldu.

İstanbul Mimar Yahya Baş Stadı`nda oynanan müsabaka sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan İstanbul Güngörenspor Teknik Direktörü Ömer Can Göksu, çok kritik haftaların içerisinde olduklarını belirterek, "İçinde bulunduğumuz haftalar çok kritik. İkinci yarıya umudumuzu taşımak için mutlak puanla kapatmamız lazımdı. Ama bireysel hatalardan dolayı maçı kaybettik. 10 kişi kalmamızdan öte kalış sebebimiz çok üzücü. Bundan sonraki haftaları yaşayarak göreceğiz" dedi.

İstanbul Güngörensporlu oyuncu İbrahim Necipoğlu, maça 3 puan isteyerek çıktıklarının altını çizerek, "Böyle zor bir maç olacağını da biliyorduk. Pozisyonlar yakaladık ama değerlendiremedik. Ancak rakibimiz girdiği pozisyonları gole çevirdi. Lig uzun bir maraton. Daha önümüzde 22 maç daha var. Bundan sonra elimizden geleni yapıp bu ligde var olduğumuzu göstereceğiz" diye konuştu.İstanbul Güngörensporlu bir diğer oyuncu Özgür Ergün ise, ilk yarı Karşıyaka`nın daha iyi oynadığını ifade ederek, "İkinci yarıya iyi başladık 1-1`i yakalamamıza rağmen bireysel hatalardan gol yedik. Daha sonra 1 kişi eksik kaldık. Sonrasında da 3. golü yedik. Kendi evimizde galip gelemiyoruz. Bu da bizim üzerimizde baskı oluşturuyor. Önümüzdeki maç 3 puan alıp bu baskıdan da kurtulmak istiyoruz" şeklinde konuştu. KARŞIYAKA CEPHESİ Karşıyaka Teknik Direktörü Mustafa Uğur ise, bugün sahada arzulu ve istekli 2 takım olduğuna vurgu yaparak, "3. puana ihtiyacımız vardı. Kalan 4 maçı da kazanmayı umuyorduk. Bunun ilki olan Güngörenspor`u yendiğimiz için mutluyuz. Futbolu doğru ve güzel oynamak için sahada varımızı yoğumuzu sahaya koyduk. Maçı da kazandık. Bu çıkışımızın devam etmesi için elimizden gelini yapacağız" dedi.

Karşıyakalı futbolcu Serdar Eylik de, şöyle konuştu: "rakibimiz 1 kişi eksik kaldıktan sonra baskılı oynadık girdiğimiz pozisyonları değerlendirerek galip geldik. Tüm arkadaşlarımı ve hocamızı tebrik ediyorum."

Kaynak: İHA