Bilgili Ailesinden Bodrum`a Okul

Beşiktaş spor kulübünün eski Başkanı Serdar Bilgili, anne ve babasının anısına Muğla`nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak beldesinde okul yaptırdı.

Bilgili`nin anne ve babası adına yaptırdığı okulda 650 öğrenci öğrenim görecek. 3800 metrekare kullanım alanı olan okulda 24 derslik bulunuyor. 215 öğrenci ve 17 öğretmen ile eğitim öğretime açılan okulun açılış törenine, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özcan, Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Ali Şen, CHP`li Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez katıldı. Açılış törenine Serdar Bilgili, babası Abdülhakim Bilgili, kız kardeşleri Sevil Bilgili Temo ve Şerife Bilgili Ercanve davetliler katıldı

Törende bir konuşma yapan Bilgili "Bu okulu anne ve babamın adına yaptırdık. Anne ve babamın adını eğitim ve hayır kurumlarında yaşatmak benim ve kardeşlerimin en büyük mutluluk ve gurur kaynağı. Anne ve babam adına bugün 3`üncü eğitim kurumunu açıyoruz. Eğitime bağışlarımız ve yardımlarımız sürecek" dedi.

Törene katılan isimlerden Ali Şen ise memnuniyetini dile getirerek ülkemizin yeni eğitim yuvalarına ve eğitimcilere ihtiyacı olduğunu söyledi. Şen, "hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak bu okulu kazandıran Bilgili ailesine ne kadar teşekkür edilse azdır. Bu aile eli öpülesi bir ailedir" dedi.

Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan ise Bilgili ailesine plaket vererek teşekkür etti. Bilgili ailesi, okulun açılış kurdelesini Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan ve Ali Şen ile birlikte kesti. Bu arada okulu gezen Bilgin ailesi ve Ali Şen, Serdar Bilgili beraber okul sıralarına oturarak hatıra resmi çektirdi.

Kaynak: İHA