Trabzonspor, Beşiktaş`ı Da İnter Planıyla Geçecek

Şampiyonlar Ligi’ndeki 1-1’lik İnter maçında ortaya koyduğu mücadele spor kamuoyu tarafından taktir edilen Trabzonspor, Süper Lig’de pazar günü oynayacağı Beşiktaş maçına da aynı motivasyonla hazırlanıyor.

Bordo - mavililer, sahalarında konuk edecekleri Beşiktaş’ı da İnter maçındaki oyun planı ile yıkmanın hesaplarını yapıyor.

Kulüp Genel Sekreteri Hasan Yener, Şampiyonlar Ligi’nde konuk ettikleri İnter’i ellerinden kaçırmalarının üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. İnter karşısında erken gol yemelerine rağmen futbolcuların oyun disiplininden kopmadığını belirten Yener, şunları söyledi:
“Aksine daha da iyi oynadılar. Bunun sonucunda Halil’in attığı golle skora denge getirdik. Bu gol sonrasında birçok gol pozisyonu bulduk ancak bunların hiç birinden yararlanamadık. İnter’i elimizden kaçırdık.”
İlk maçta rakiplerini yenmelerinin tesadüf olmadıklarını Avni Aker Stadı’nda oynadıkları futbol ile herkese gösterdiklerini ifade eden Yener, şöyle devam etti:
“Rakiplerimizden Lille ve CSKA Moskova`nın 5’er puanı bulunuyor. İnter karşısında aldığımız 1 puanla puanımızı 6’ya yükselterek ikinci sıraya yerleştik. Gruptan çıkma şansımızı böylelikle artırmış olduk. Lille ile deplasmanda oynayacağımız karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak diğer maçın sonucuna kalmadan gruptan çıkmak istiyoruz.”

BEŞİKTAŞ MAÇI
Süper Lig’de pazar akşamı Beşiktaş ile zorlu bir maç oynayacaklarını da hatırlatan Yener, şuanda tüm konsantrasyonlarının da bu maçta olduğunu belirtti.

Futbolcuların İnter maçındaki mücadelelerini o maçta da göstereceklerine inandığını dile getiren Yener, “Biz zorlu bir müsabaka oynadık, rakibimiz ise bu hafta daha fazla dinlenme şansı buldu. Bu durum Beşiktaş adına bir avantaj gibi görülebilir ama biz takımımıza güveniyoruz. Sıkışık maç trafiğine rağmen Beşiktaş maçında da formalarına yakışır şekilde mücadele edip Beşiktaş maçını kazanacaklarına inanıyorum.” diye konuştu.