Beşiktaş`tan Lamar Odom Bombası

Allen Iverson ve Deron Williams transferleriyle Türk basketboluna büyük bir ivme kazandıran Beşiktaş Milangaz, son bombasını da patlatmak üzere.

Önce NBA`in önemli yıldızlarından Allen Iverson`ı transfer ederek tüm dünyada büyük yankı uyandıran ardından da lokavt kararının ardından Deron Williams transferine imza atarak dikkat çeken Beşiktaş Milangaz, şimdi de Los Angeles Lakers ve ABD Milli Takımı`nın yıldız ismi Lamar Odom`u renklerine bağlıyor. NBA`de geçtiğimiz sezon yılın en iyi 6. adamı seçilen ve ülkemizde düzenlenen 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası`nda ABD Milli Takımı`yla şampiyonluk yaşayan Lamar Odom`un Siyah-beyazlı ekiple prensipteanlaştığı ve yıldız oyuncunun önümüzdeki günlerde Türkiye`ye gelerek resmi imzayı atacağı öğrenildi. Lamar Odom`un sözleşmesi tıpkı Deron Williams`ta olduğu gibi lokavt bitinceye kadar geçerli olacak.

LA Lakers forması ile NBA`de 3 şampiyonluk yaşama başarısı gösteren Lamar Odom, geçtiğimiz yıl normal sezonu 14.4 sayı, 8.7 riabunt ve 3.0 asist ortalamasıyla tamamlamıştı.

Kaynak: İHA