Zagrep'in hocası şaşkına çevirdi

Real Madrid'e 6-2 yenilen Dinamo Zagreb'in teknik direktörü Krunoslav Jurçiç Real Madrid'i destekliyorum ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanacaklarını ümit ediyorum dedi.

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (D) Grubu’ndaki 5’inci maçında Real Madrid’e deplasmanda 6-2 yenilen Dinamo Zagreb’in teknik direktörü Krunoslav Jurçiç, "Real Madrid’i destekliyorum ve Şampiyonlar Ligi’ni kazanacaklarını ümit ediyorum" dedi.

Maç öncesinde Mourinho'ya sarılıp şefkat gösterisinde bulunan Jurçiç maç sonundaki açıklamalarıyla da dikkat çekti. Dinamo Zagreb’in resmi internet sitesinde yayımlanan açıklamada Jurçiç, "Şampiyonlar liginde şu anda Real Madrid’e karşı oynayabilecek birkaç takım var.

Real Madrid bu düzeyde oynamaya devam ederse Şampiyonlar Ligi’ni kazanabilir" dedi. Jurçiç, "Oyuncularımın stadyum ve rakipten etkileneceğini biliyordum fakat bu kadar etkilenmelerini beklemiyordum" ifadesini de kullandı.

12 yıl aradan sonra Şampiyonlar Ligi’nde oynayan Dinamo Zagreb’in bu sezon oynadığı Şampiyonlar Ligi’nin tüm maçlarından tecrübe kazanması gerektiğini anlatan Jurçiç, bu tecrübeleri ilerideki dönemlerde daha başarılı olmaları için kullanmaları gerektiğini dile getirdi.

Real Madrid’in 15 puanla lider olduğu D Grubu’nda Ajax ve Lyon’un arkasında bulunan ve oynadığı 5 maçta 5 mağlubiyet alan Dinamo Zagreb son sırada yer alıyor.

Kaynak: AA